[Tartışma Konusu] Sadece 11 Yıl Kaldı.

Emristyy

Overisty Universe
En iyi cevaplar
0
Durmaz fakat düşürülebilir oda imkansız gibi , daha dünyamızı düzeltmezken Mars'a falan çıkıyoruz.

zeKreumat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Dünya'ya zarar verenlerin insanlardan başkası olmadığını düşünüyorum. Fabrikaların v.s payı daha büyük ama insanlar topluca katlediyorlar dünyayı böyle düşünebiliriz. Bence bu saatten sonra insanlar bilinçlenmez daha yere çöp atmamayı öğrenemediler insanlara dünyayı kirletmemelerini mi öğreticeksin :yıkıl:İnsan sayısı azalırsa bu kirlilik azalıcaktır ve insanlara bilgi daha kolay verilecektir.

Örneğin 1900lü yıllarda kirlilik azdı o zamanlar savaşlar olduğundan insan sayısı da azdı yani bu yönden bakarsak böyle düşünmem gayet normal.

Sizce bunun başka bir yolu var mı?
yha kardeşim insan değil mi olm her yere gidiyon insan ztn bence hindistana zallayak 2 tane atom bobması nasıl duruyor bak küresel ısınma hatta -50 derece olur o yüzden bir tane sallayalım ya neyse sonra ne yapak biliyon mu senin dışında sevmediğin insanları ailesi filan var diye önemsemeden öldürelim sonra da hepsini dünya kahramanı ilan edelim oha cok iyi fikir ben onaylıyom bi dünya liderlerine de sorun onlar da onaylıyor mu

zeKreumat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yha kardeşim insan değil mi olm her yere gidiyon insan ztn bence hindistana zallayak 2 tane atom bobması nasıl duruyor bak küresel ısınma hatta -50 derece olur o yüzden bir tane sallayalım ya neyse sonra ne yapak biliyon mu senin dışında sevmediğin insanları ailesi filan var diye önemsemeden öldürelim sonra da hepsini dünya kahramanı ilan edelim oha cok iyi fikir ben onaylıyom bi dünya liderlerine de sorun onlar da onaylıyor mu
ben bi kere karınca öldürmüştüm diğerleri de kolayca öğrendi o vakitten sonra karşıma çıkmıyolar bence karıncalarda oluyorsa bizde de olur bu arada gerçekten böyle düşünmen gayet normal ben de öyle düşünüyorum insan öldürmemiz lazım yok edelim

zeKreumat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler şimdi hatırladım meğer adolf hitler küresel ısınmayı durdurmak için savaş çıkarmış, adam cidden did nothing wrong yha