CraftRise'ın kendi yapımı site scripti (!)

Layne

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Amacı bilmem ama bana göre site sk sı ya da diğer yeniliklerden önce destek gelir şu aralar bir kaç sunucu haricindeki büyük sunuculara bakarsak oyunculara verdiklere destek %10 o yüzden bunlar fasa fiso benim için.

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Amacı bilmem ama bana göre site sk sı ya da diğer yeniliklerden önce destek gelir şu aralar bir kaç sunucu haricindeki büyük sunuculara bakarsak oyunculara verdiklere destek %10 o yüzden bunlar fasa fiso benim için.

CraftRise'da ben yetkiliyken güzel işliyordu, nedense şimdi yardımcıları çalışmıyor.

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Belirttiğiniz bir tasarımdır script değildir genellikle tasarımlar zaten hazır olarak kullanılır. Tabi kendileri özgün bir şey yaptıranlarda var.

Vearthx

-- play.ahbaplarmc.net -- 1.16.5 & 1.20.1 Survival
En iyi cevaplar
1
Bak hazır almış olabilir fakat içerisinde baya bir değişiklik yapmış. Senin ne yapmak istediğini anladım, koskoca craftrise çalıntı site skripti kullanıyor şunları bir baltalayım da aklı başlarına gelsin kafasıyla gidiyorsun ya da bu tarzda bir şey. İşlemez kardeşim boşuna uğraş yapma.

Mervia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bak hazır almış olabilir fakat içerisinde baya bir değişiklik yapmış. Senin ne yapmak istediğini anladım, koskoca craftrise çalıntı site skripti kullanıyor şunları bir baltalayım da aklı başlarına gelsin kafasıyla gidiyorsun ya da bu tarzda bir şey. İşlemez kardeşim boşuna uğraş yapma.

Bir yalakamız eksikti, ne o yoksa sende mi yetkili olmaya çalışıyorsun ?

Geik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
6
:D Çalıntı bir şey yok, wordpressde herkese açık ücretli bir temayı satın almış kullanıyor. Satın aldıysa footer'ına kendi ismini falan da yazabilir sanırım hiç WordPress kullanmadınız.

ZorG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yeni siste tasarımlarını yayınladıklarında Türkiye o zaman mc site tasarımı görecek

Vearthx

-- play.ahbaplarmc.net -- 1.16.5 & 1.20.1 Survival
En iyi cevaplar
1
Bir yalakamız eksikti, ne o yoksa sende mi yetkili olmaya çalışıyorsun ?
Ah canım benim oynamadığım sunucunun yetkilisi neden olmak isteyeyim ben :D
Hem kendi sunucularımı açarım ben kimseden emir alarak bir yetkili olmam :)