AburCuburBukucu
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu güzele benziyor
Konu Tasarımı 8/10
Oyun İçi 8/10
Sunucuya puanım 8/10
Başarılarınızın devamını dilerim
Konu Tasarımı 8/10
Oyun İçi 8/10
Sunucuya puanım 8/10
Başarılarınızın devamını dilerim
Yorumunuz için çok teşekkürlerSunucu güzele benziyor
Konu Tasarımı 8/10
Oyun İçi 8/10
Sunucuya puanım 8/10
Başarılarınızın devamını dilerim![]()
Serverin sevdiğim kısmı:adaletli bir server server sarıyor + eğlence bitmiyor event bitmiyor
Sevmediğim kısmı:yetkililer çok ilgili değil ama çok ilgili olanlarda var serverde hile açmadan oyundan atıo hile açmayanları atmıyor bide bu var
Sonuç:server güzel bence gelin oynayın cape networke başarılar....
Olayın ardından kişiyi kadromuzdan çıkardık.Ekli dosyayı görüntüle 138712
Vs ortasındayız Enemy klanımıza stacklerce iksir atıyor sonra canım istedi diyor . Gerçekten oynanmaması gereken bi server .
yaw zaten sunucuda 300 tane admin var 1 aydır sunucuda oynuyorum haberi tanımadıgım insanlar yetkili olmuş 1 günde 3 tane admin degişiyor sunucudaOlayın ardından kişiyi kadromuzdan çıkardık.
Sunucuya sadece saldırmak için girdiğindendir belki de tahacığım...yaw zaten sunucuda 300 tane admin var 1 aydır sunucuda oynuyorum haberi tanımadıgım insanlar yetkili olmuş 1 günde 3 tane admin degişiyor sunucuda
kanka aşkımsın benim severim seni muck <3Sunucuya sadece saldırmak için girdiğindendir belki de tahacığım...
Teşekkür ederizOlayın ardından kişiyi kadromuzdan çıkardık.
Tarafımıza ilettiğiniz ekran görüntüsünden dolayı biz teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz!Teşekkür ederiz
İlk girişinizde eski lobiye atabiliyor ara sıra. Çıkıp girdiğiniz zaman düzelecektir...