PlanetNetwork.batihost.net > 1.8 & 1.14 > | Ultra OpSkyblock > pazar > Jackpot > Günlük Ödül > Kredi | KALİTENİN ADRESİ! Yeni Sunucu

LavivaSurvival

IP: LavivaNW.Keyubu.Com
En iyi cevaplar
2
@ByJoohnny_ bu bildiğin sahtekarlıktır haritalar sizin tarafınızdanmı hazırlanmış ?

Bu haritalar internette ücretsiz şekilde mevcut ve bunlar benim tarafımca editlenip düzenlenmiştir tamamen benim tarafımdan hazırlandı. (Kanıt gerekiyosada karakedi ilk kimin tarafından açılmış ve haritaların tamamı bende mevcut.)
Sunucu ismini dahi değiştirmeyi beceremediğinizden benim yaptığım paketin aynısıyla hiç bi değişiklik yapmadan açmışsınız bu pakette izinsiz şekilde paylaşılmış bir pakettir başkasının emekleriyle bi yerlere geleceğinizi düşünüyosanız hayal kuruyosunuz. kesinlikle paketimi kullanan sunuculara izin vermiyorum ve hakkımı helal etmiyorum.​

Fzoe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@ByJoohnny_ bu bildiğin sahtekarlıktır haritalar sizin tarafınızdanmı hazırlanmış ?

Bu haritalar internette ücretsiz şekilde mevcut ve bunlar benim tarafımca editlenip düzenlenmiştir tamamen benim tarafımdan hazırlandı. (Kanıt gerekiyosada karakedi ilk kimin tarafından açılmış ve haritaların tamamı bende mevcut.)
Sunucu ismini dahi değiştirmeyi beceremediğinizden benim yaptığım paketin aynısıyla hiç bi değişiklik yapmadan açmışsınız bu pakette izinsiz şekilde paylaşılmış bir pakettir başkasının emekleriyle bi yerlere geleceğinizi düşünüyosanız hayal kuruyosunuz. kesinlikle paketimi kullanan sunuculara izin vermiyorum ve hakkımı helal etmiyorum.​
çok haklısın

ByJoohnny_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
mapları şimdilik aldık ve suan server bakımda herşeyi degiştiriyoruz şimdilik böylesine açtık oyuncular sorunları söyledi maplar degişiyor plugin ler baştan aşagı düzenleniyor zaten

Fzoe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
mapları şimdilik aldık ve suan server bakımda herşeyi degiştiriyoruz şimdilik böylesine açtık oyuncular sorunları söyledi maplar degişiyor plugin ler baştan aşagı düzenleniyor zaten
düzenlenmesi bir şeyi değiştirmez 0 dan yapacaksınız.

Moderatör tarafından düzenlendi:

UnderNetwork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda Gördüğüm Kadarıyla Bı Özellik Yok Sunucuda Hepsi Olan Şeyler Gibi Biraz Daha Özellik Getirmeye Bakın *

HeliosNW

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Surekli ayni ozellikker ile isim degistirip kapanip acilan bir sunucu ozelliklerin gelistirilmesi lazim basarilar

Ponimash

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server'in mapı güzel fakat internetten alıntı olmuş mapları kendiniz yaparsanız daha çok başarı alacağınızı umuyorum. Ve server çok diğerlerine benzemiş. Farklı yaparsanız tutacağını düşünüyorum. 10/3 Puanım.

SarhosGenc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@DonsuzTurkk geliştiremezler paket ve harita bana ait :) arkadaşlar kendinin gibi gösterip uyanıklık yapmışlar bu şekilde gelişemezsiniz kullanmak için izin dahi almadan böyle şeyler yapmanız yanlış kanıt isterseniz Forumda konum var sunucuyu ilk kim açmış ve paketin orjinalide bende yalanlamayada çalışmayın.​
Karakedi ? Sunucunun ismi planetnetwork karakedi'yi nereden çıkardınız acaba ?

HzJesusS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
konu tasarım yetersiz sunucu map ve plugin paketi interneten alınmış başarılar puan: 10/2

Arturito

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Maplar (ç)alıntı. Bir olayı yok serverin ama yetkililer ilgili yinede. Başarılar.