Kendi oyun motorunu yazıp beceremeyince sapıtıan yazılımcı

ToprakM

KEK
Emektar Üye
En iyi cevaplar
49
Onlar anlamış, ben anlamadım. Sorun bende sanırım :huh:

Ama olsun anlıyoruz seni.

Flap

rubiconnetwork.keyubu.com
En iyi cevaplar
0
Bu ne diyor ya? Türkiye'de zaten oyun şirketi var. Dalga geçiyor bu. ._.
işin esprisi dalga geçmek anlamında şöle trdei çoğu oyun şirketi mobile yönelmiş kimisi pay 2 win free to play oyun yapıyor millet para derdinde bizde ne indie developer var ne iyi hikayeli oyun doğru düzgün cyrsis desen onunda büyük bölümü (A)Ölmancık .

Bizim millet formulu bulmus bizim ulkedeki firmalar dahada betersir
Para gazandıran formulu bulduk diolar.
Bildiin.
Şimdi zulanın elde tutulur bir anlamı varmı? Para hepyen para yatırmazsan = you lose.
Mantığı za yatırmadan olmuyor çoğu zaman...

Kimisi daha oyun motoru yapmayı doğru düzgün kullanmayı bilmiyor.
Adam ünity gulan unity gulan baska bise yok.

Böle gelismes bizim oyunlar.
Üniyyde ünidy ünidyde unidy baska motor yok sanki.
Türk oyunlarının % 60'ı MEYD IN YÜNİTY geri kalanı özel motorlar cryengine,unreal(gevcek olmüyan enjın) fln.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bu arkadaşta sanıyor ki oyun firmaları hiç cep doldurma peşinde değil hepsi sırf sanat için aşk için oyuncuların zevk alması için oyun yapıyor, lan sen Türkiye'de kaç oyun şirketi örneği gördün de hemen bu çıkarımlara varıyorsun. Gerçi ben ben içtim de daha adam akıllı yazı yazamayan adama laf anlatıyorum. Sen devam et sıkıntı yok arkandayım ben senin, düt düt Türkiye kötü düt düt yabancılar çok eyi.

Flap

rubiconnetwork.keyubu.com
En iyi cevaplar
0
bu arkadaşta sanıyor ki oyun firmaları hiç cep doldurma peşinde değil hepsi sırf sanat için aşk için oyuncuların zevk alması için oyun yapıyor, lan sen Türkiye'de kaç oyun şirketi örneği gördün de hemen bu çıkarımlara varıyorsun. Gerçi ben ben içtim de daha adam akıllı yazı yazamayan adama laf anlatıyorum. Sen devam et sıkıntı yok arkandayım ben senin, düt düt Türkiye kötü düt düt yabancılar çok eyi.
bir sürü gördük hepsi bir fps oyunu olmaktan çıkamadı türk yapımı elde tutulur rpg oyunu,macera oyunu,korku oyunu,aksiyon oyunu,açık dünya oyunu yok.

Bizim millet boşu boşuna unityle oyalanıyor.

Hep fps hep fps biz heralde savaş oyunu yapmak dışında bir şey yapamıyoruz.

SAVAŞ VUR KIR DÖK Başka bir şey yok

Buna ağır eleştiri denir.

Bu benim fikrim sende kendi fikrini söylersin.

Elle tutulur oyun motorumuz da yok.

Ayrıca espiri olsun diye bilerek Türkçeyi yanlış kullandım.

AYRICA HERKES YÜRÜYEN TDK SÖZLÜĞÜ DEĞİL YANLIŞ OLABİLİR..