REKLAM Aternos | GizeronMC 1.8x | Survival Tadında | Yeni Büyü Pluginleri | Yetkili Aranıyor!

LhaewionTaxe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhabalar. Çoktandır açık olan aternos sunucum için önceden bir forum açmıştım fakat tutmadı. Şimdi ise tekrardan Mimar arıyorum. Admin ve Mimar bulabilirsem iyi olur.

GizeronMC.aternos.me IP'dir.
Discord : T4XE#6690

Alınacak Yetkililer :
1x Admin
2x Mimar
1x Tester (Serverin Yeniliklerini Test Eden Yetkili)

Alım Formu:
Ad :
Soyad (boş bırakılabilir) :
Discord (Zorunlu) :
Yaklaşık olarak kaç serverda yetki aldınız? :
Niye bizle iş yapmak istiyorsun? (boş bırakılabilir) :
Servera sağlayabileceğiniz yenilikler (boş bırakılabilir) :
VoxelSniper Ve WorldEdit biliyormusunuz? :
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz? :

Bazı boş bırakılabilir yerler var fakat heryeri eksiksiz doldurmanız size avantaj sağlayacaktır. İletişim için discordum yukardada yazdığı gibi T4XE#6690'dır. Discord'u olmayan insanlar yetkili olarak alınamayacaktır!

BünyaminTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Milletin beleşe açtığı kuruş etmeyen serverlarda yetki alıp ayakçı olmak için buraya 3 4 kelime yazıp üstüne IP atıyorsunuz sonrada kurucuya yalvarıyorsunuz. Bunu kötü yönde eleştirmemide sakınca olarak görüp ben ve benim gibi forumların altında niteliğine göre yazılar yazan insanlara laf ediyorsun. Sunucu güzelmi? aternosta emek verip oynayacakmısın? bunlara içten cevap verecek olsaydın ikisinede hayır derdin. Güzel sunucu diyorsun. Ha bide emek verilmiş emeğe saygı v.s. diyorsunuzya böyle yetki alıp ayakçı olmak isteyen insanlar. Diğer sunuculara 2 - 3 yıl emek veriliyor anca tutuyor server. Daha 7/24 açık kalamayan bir server için kendinizi yırtmaya devam edin. Kesin büyürsünüz.

LhaewionTaxe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D
Milletin beleşe açtığı kuruş etmeyen serverlarda yetki alıp ayakçı olmak için buraya 3 4 kelime yazıp üstüne IP atıyorsunuz sonrada kurucuya yalvarıyorsunuz. Bunu kötü yönde eleştirmemide sakınca olarak görüp ben ve benim gibi forumların altında niteliğine göre yazılar yazan insanlara laf ediyorsun. Sunucu güzelmi? aternosta emek verip oynayacakmısın? bunlara içten cevap verecek olsaydın ikisinede hayır derdin. Güzel sunucu diyorsun. Ha bide emek verilmiş emeğe saygı v.s. diyorsunuzya böyle yetki alıp ayakçı olmak isteyen insanlar. Diğer sunuculara 2 - 3 yıl emek veriliyor anca tutuyor server. Daha 7/24 açık kalamayan bir server için kendinizi yırtmaya devam edin. Kesin büyürsünüz.
Bak dostum. Resmi bir ortamda bulunmasak sana iyi geçiririm. Ben serverin tutmasını istemiyorum, ortam yaratıp eğlenmek istiyorum. Sizin gibi bilhassa servera yardım etmek isteyen insanlarda ortam için gidiyorlar yardım için falan değil. Yazdığım yazıyı kopyalayıp bana karşı kullanabilecek, bunu attığım foruma yazabilecek kadar düşük bir insansan bu dünyadan ayrıl. Sana ne ortam yaratılır, nede ortama alınırsın. Ben insanların oynamasını istemiyorum gerekirse bu oyunda insanların zamanını harcamaması için bile uğraşırım. Sen git yetki yalvarmaya devam et reklamcı olur sevdiğin serverlardan ban yersin anca :)

BünyaminTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İnanır mısın şuanda altıma edicek kadar korktum. Her neyse seninle kavga etmeyeceğim. Gerek yok. Ama kafama takılan konu şu. Hem millete aternos cart curt diyorsun, hemde aternos sunucunun kurucusu oluyorsun. Çok garip dikkat et kendine abi insan.

LhaewionTaxe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnanır mısın şuanda altıma edicek kadar korktum. Her neyse seninle kavga etmeyeceğim. Gerek yok. Ama kafama takılan konu şu. Hem millete aternos cart curt diyorsun, hemde aternos sunucunun kurucusu oluyorsun. Çok garip dikkat et kendine özür dilerim insan.
Ben aternos sunucusuna emek vermiyorum bile. Her şey çok kolay yapılıyor zaten. Minecrafta para yatırarak batmak yerine aternos kurup arkadaşlarımla takılıyorum. Gelen geçenle dalga geçiyoruz nickini kurucu yapıp ona tapıyoruz v.s. :D. Ama sen bunu fazla kafana takmışsın ki bu forumu yürütüyorsun. Millete aternos cart curt diye olmayacak bir iş için umutları olduğu için kökten o umudu kırmak istiyorum çünki aternos sunuculara vakit harcamak boş iş. Dediğim gibi ortam amaçlı açıyorum ve dalga geçiyoruz böyle vaktini boş harcayan insanlara.

BünyaminTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gerçekten beni güldürüyorsun. Katıldım sunucuda her şey tam takırdı. Hiç boş yapmanın gereği yok işine bak. Birdahada cevap yazma seninle uğraşacak kadar beynimi kaybedemem. Görüşmek üzere.