│Dark Network Açılacak Factions Serverine Alımlar!│1.8│ 8GB│

sametarda07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Admin
  2. Moderator
  3. Mimar
  4. Rehber
  5. Youtuber
144289

Yeni açılacak Factions sunucumuz için alımlarımız başlamıştır. Mevcut alımlarımız;
Admin 1x

Moderatör 1x
Mimar 2x
Youtuber 2x

Alım Başvurusu için (Şart) ;
Ad :
Soyad :
Komut ve plugin bilgin? :
Neden biz? :
Discord :

Sunucumuz Keyubu'dan açılacaktır 8 GB Ram 80 TL Factions türünde açılacaktır.. Açılma süresi tahminen 2 hafta içerisinde..

Discord sunucumuz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.gg/DtqpAZ

Kaçırmayın!
İyi günler.. Dark Network

Son düzenleme:

LhaewionTaxe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin Olmak İstiyorum.

Ad : Eren
Soyad : Çelik
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun? : 2010'dan beri. Yani 9.5 yıl gibi bir zaman. 4-5 yaşlarımda abim sayesinde başladım.
Komut ve plugin bilgin? : Plugin yazabilir, Türkçeleştirebilir ve editleyebilirim. Komutlar hakkında genel olarak bilgim iyidir, standart pluginlerin komutlarını, komut bloğu ile yapılabilecek çoğu şey ezberimdedir.
Neden biz? : İlk defa düzgün forum yazan gördüm. Ve bu düzeninize bakaraktanda iyi bir sunucu yapabilme potansiyelinizin olduğunuzu zannediyorum. Hem ben vakit öldürür insanlarla ilgilenir, eğlenirim, hemde sunucuya sağladığım yenilikler neticesinde sunucunun online'ı artmış olur.
Discord :
T4XE#6690

sametarda07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin Olmak İstiyorum.

Ad : Eren
Soyad : Çelik
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun? : 2010'dan beri. Yani 9.5 yıl gibi bir zaman. 4-5 yaşlarımda abim sayesinde başladım.
Komut ve plugin bilgin? : Plugin yazabilir, Türkçeleştirebilir ve editleyebilirim. Komutlar hakkında genel olarak bilgim iyidir, standart pluginlerin komutlarını, komut bloğu ile yapılabilecek çoğu şey ezberimdedir.
Neden biz? : İlk defa düzgün forum yazan gördüm. Ve bu düzeninize bakaraktanda iyi bir sunucu yapabilme potansiyelinizin olduğunuzu zannediyorum. Hem ben vakit öldürür insanlarla ilgilenir, eğlenirim, hemde sunucuya sağladığım yenilikler neticesinde sunucunun online'ı artmış olur.
Discord :
T4XE#6690

Size İstek gönderdik Kabul ederseniz seviniriz..

BerkTepe

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad : Özer Berk
Soyad : Tepe
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun? : 6 yıldır minecraft oynyorum
Komut ve plugin bilgin? :wg atmayı gelan bilmiyoruma ama genede birçok plugini biliyorum size yardımcı olabilecek bir yetkili aryıorsanız oda benim birçok plugin bilip türkçem düzgün olup serverimize katkı salıyacağımı düşünüyorum
Neden biz? : sizinle iyi iş çıkarabileceğimi düşünüyorum
Discord :
Özer Berk/14#6872

TrakyaLee

Reborn Project; kaliteli hizmet , uygun fiyat.
En iyi cevaplar
2
Uygun fiyata ulaşmak istersen Skript, Map, plugin paketi, tasarım satıyoruz. Discord Adresim: iAli#8886

sametarda07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad : Özer Berk
Soyad : Tepe
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun? : 6 yıldır minecraft oynyorum
Komut ve plugin bilgin? :wg atmayı gelan bilmiyoruma ama genede birçok plugini biliyorum size yardımcı olabilecek bir yetkili aryıorsanız oda benim birçok plugin bilip türkçem düzgün olup serverimize katkı salıyacağımı düşünüyorum
Neden biz? : sizinle iyi iş çıkarabileceğimi düşünüyorum
Discord :
Özer Berk/14#6872
istediğiniz yetki?