| Rubiconnetwork.keyubu.com | Rubicon efsanesi şimdi sizlerle | 1.8x - 1.12x | Efsanelere yakışır bir server |

LazAdam61

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Youtuber
  2. Diğer
Sunucu IP Adresi
Rubiconnetwork.keyubu.com
YOUTUBER ALIMI BULUNMAKTADIR

EN AZ 200 ABONE - + 250 İZLENME - TANITIM VİDEOSU +250 İZLENME

AKTİF KALAN MOD-REHBER VERİLECEKTİR

MOD OLMAK İÇİN 15 SAAT AKTİF KALMAK ŞART(ADMİNE YÜKSELEBİLİR)
REHBER OLMAK İÇİN 10 SAAT AKTİF OLMAK ŞART(MOD-ADMİNE YÜKSELEBİLİR)

LhaewionTaxe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz ümit etmişsiniz. Servere gelip insanlarla forumdan toplama bilgisayar gibi olmuşsunuz dediğimde küfürden 5 dakika mute yedim :D. Kendilerine sorsan yaptıkları işi çok iyi yaptıklarını iddia ederler fakat bilmezler ki yaptıkları işmi değilmi. Herneyse iyi forumlar insanların işini baltalamayı fazla sevmem siz devam edin 2 aya kapanır serveriniz çok yaşadım bende inanın bana :)

BünyaminTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hahahahah. Bakın size ne diyeceğim. Siz bıraktınız aternosuda şimdi keyubu - rabisudan server açanlaramı sataşmaya başladınız. Gereksizsiniz. Forumdan kısa sürede uzaklaştırılcağınızı dikkate alın. Bu tür yorumlar yasaklanmış yorumlardır. Lütfen kuralları tekrar oku ve konuya dön. İyi Forumlar

:)

LhaewionTaxe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahahahah. Bakın size ne diyeceğim. Siz bıraktınız aternosuda şimdi keyubu - rabisudan server açanlaramı sataşmaya başladınız. Gereksizsiniz. Forumdan kısa sürede uzaklaştırılcağınızı dikkate alın. Bu tür yorumlar yasaklanmış yorumlardır. Lütfen kuralları tekrar oku ve konuya dön. İyi Forumlar

:)
Serverda anca rehber olabilen, kurucunun bile arkasından alay ettiği bir insansınız. Sebepsiz yere sunucuda bana ailevi hakarette bulunan, 2 gram saygısı olmayan haddini bilmezin tekisin. İnsanlık göstererek özenle cümle yazıp seni insani değerlerine geri döndürmeye gayret etmiştim fakat sen bunun değerini bilmeden hakarette bulunmadan geri çekilmedin. Hani madde bağımlılarını topluma kazandırmak için kuruluşlar olur ya, diğer insanları geri döndürebilirler fakat seni döndürmelerine imkan yok. Eleştiri yaptığım her yerdesin. Bildiğin peşimi bir köpekmişcesine takip ediyorsun. Kaç kere yazdım uzaklaştırılmam zerre umrumda değil fakat sen hala boş konuşmaya devam ediyorsun. SS'lerini atmamdan korkmuyorsan söyle. Atayım ki insanlar ne denli bir değişik olduğunu anlasınlar. Senin yetkili olduğun bir server varsa (yani seni yetkili olmaya yeterli kılıyorlarsa) o serverın ayakta durma ihtimali yok demektir. Dalgacı bir çocuksun olgun davranamıyorsun. Rehber halinle serverde bana ailevi hakarette bulundun. Bide UstaRehber'Miş :D. Birdaha yaptığım eleştirilerin altına köpek gibi takip edip yazı yazarsanız, elimdeki tüm ssleri yanıt olarak atacağım. Birdaha benle uğraşmama dileği ile.

BünyaminTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:D Asdasdasdas la vallahi bir ara altıma ettim dedim gülmekten okurken. Sen kimsin? Senin tanıdığın kişilerde herhalde şu 2-3 yerde avukat olan baban - amcandır. Git sütünü iç kardeşim. E-Bebek falan diye bir süt çıkmış git iç. Şu hani reklamlarda gördüğümüz varya. Ayrıca rütbemide kıskanmaya bir gram hakkın yok. Adam ol köpek seni. Sen kimsin millete cevap yazıyorsun. Neyse problem yok ssimi herşeyini at eğer atmassanda ırzına geçerim. Hadi bakayım.

LhaewionTaxe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haddini bilmezsin işte. Irzına geçmek falan. Rütbeni kıskanmıyorum ayrıca mimar rehberden üst bir mevkii. Madem süt diye araştırıp E-bebek sütünü buldun, faydalıysa kendinde iç kemiklerin gelişir. Ayrıca ailemde avukat - hakim gibi mesleklerde çalışan kimse yok. Hala insan gibi cevap veriyorum. Fakat adi bir köpek olduğunu saklayamayacağım. Olan sana olmuyor amelelik ettiğin sunucuların itibari düşüyor bu yüzden. Aptalın tekisin, böyle devam et.

Flap

rubiconnetwork.keyubu.com
En iyi cevaplar
0
Haddini bilmezsin işte. Irzına geçmek falan. Rütbeni kıskanmıyorum ayrıca mimar rehberden üst bir mevkii. Madem süt diye araştırıp E-bebek sütünü buldun, faydalıysa kendinde iç kemiklerin gelişir. Ayrıca ailemde avukat - hakim gibi mesleklerde çalışan kimse yok. Hala insan gibi cevap veriyorum. Fakat adi bir köpek olduğunu saklayamayacağım. Olan sana olmuyor amelelik ettiğin sunucuların itibari düşüyor bu yüzden. Aptalın tekisin, böyle devam et.
Sunucumuzda yaşattığımız sorunlardan dolayı özür dileriz. Yanlış yetkilileri almışız. Herkes adına bu sunucunun kurucusu olarak özür diliyorum. Bu yetkililer artık sunucumuzda yoklar ve sunucumuz yeni bir yapılanma sürecine girdi. Sunucumuz artık hub olarak yoluna devam edecek. Eleştirinizde gayet güzeldi. Gayet iyi bir şekilde eleştirmissiniz. Sunucumuz'da bazı yetkililer sert davranıyor. Onlara ısrar et sekte mute atıyorlar. Bu sorunu çözeceğiz. Böyle mute atan arkadaşlarında yetkisini alacağız. Olay zaten 7 gün önce olmuş.
Ben bilgisayar kapatmışken :S olmuş olay.
Sunucuya ayrıca en yakın zamanda Minigames ekleyeceğiz.

Önceliğimiz eğlence olacak. Haksız bana,Muteye son vereceğiz. Yetkili alımlarını daha dikkatli yapacağız.

Ayrıca mümkün olduğunca dürüst olacağız bazı itiraflar: Pl paketimiz alıntı fakat kendi pl paketimizi yapana kadar öyle kalacak(şuanda minigames paketle uğraşıyorum). LazAdam (konuyu açan arkadaş sunucuda dinimizle dalga geçtiğinden ban yedi). şu an para durumum kötü olduğu için server kapanabilir fakat yakın zamanda elime baya bi para geçecek. Ondan dert etmeyin kapanmıyacak.(muhtemelen :/)

Sunucuyu düzeltme yoluna girdik. Yetkili arkadaşlara gerekli bilgilendirmeyi yapacağız iyi oyunlar!

Son düzenleme: