Haddini bilmezsin işte. Irzına geçmek falan. Rütbeni kıskanmıyorum ayrıca mimar rehberden üst bir mevkii. Madem süt diye araştırıp E-bebek sütünü buldun, faydalıysa kendinde iç kemiklerin gelişir. Ayrıca ailemde avukat - hakim gibi mesleklerde çalışan kimse yok. Hala insan gibi cevap veriyorum. Fakat adi bir köpek olduğunu saklayamayacağım. Olan sana olmuyor amelelik ettiğin sunucuların itibari düşüyor bu yüzden. Aptalın tekisin, böyle devam et.
Sunucumuzda yaşattığımız sorunlardan dolayı özür dileriz. Yanlış yetkilileri almışız. Herkes adına bu sunucunun kurucusu olarak özür diliyorum. Bu yetkililer artık sunucumuzda yoklar ve sunucumuz yeni bir yapılanma sürecine girdi. Sunucumuz artık hub olarak yoluna devam edecek. Eleştirinizde gayet güzeldi. Gayet iyi bir şekilde eleştirmissiniz. Sunucumuz'da bazı yetkililer sert davranıyor. Onlara ısrar et sekte mute atıyorlar. Bu sorunu çözeceğiz. Böyle mute atan arkadaşlarında yetkisini alacağız. Olay zaten 7 gün önce olmuş.
Ben bilgisayar kapatmışken

olmuş olay.
Sunucuya ayrıca en yakın zamanda Minigames ekleyeceğiz.
Önceliğimiz eğlence olacak. Haksız bana,Muteye son vereceğiz. Yetkili alımlarını daha dikkatli yapacağız.
Ayrıca mümkün olduğunca dürüst olacağız bazı itiraflar: Pl paketimiz alıntı fakat kendi pl paketimizi yapana kadar öyle kalacak(şuanda minigames paketle uğraşıyorum). LazAdam (konuyu açan arkadaş sunucuda dinimizle dalga geçtiğinden ban yedi). şu an para durumum kötü olduğu için server kapanabilir fakat yakın zamanda elime baya bi para geçecek. Ondan dert etmeyin kapanmıyacak.(muhtemelen :/)
Sunucuyu düzeltme yoluna girdik. Yetkili arkadaşlara gerekli bilgilendirmeyi yapacağız iyi oyunlar!