İstek Taba basınca eklentileri gösteriyor ( engelleme )

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
Oyun Sürümü
1.15.X
/taba basılı tutup eklentileri görmeyi nasıl kapatabilirim bilenler var mı acaba? yardım edenlere çok teşekkür ederim.

/tpa isim yazınca otomatik oyuncuyu bulsun fakat /taba basınca eklenti isimlerini göstermesin.

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Öncelikle merhaba @BlazeNetwork,
Eğer sunucunuz spigot ise;
spigot.yml içinde;
tab-complete: 0 bulup 0'ı -1 olarak değiştirin
eğer sunucun bukkit ile kurduysan;
anticommandtab plugini işini görecektir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
Öncelikle merhaba @BlazeNetwork,
Eğer sunucunuz spigot ise;
spigot.yml içinde;
tab-complete: 0 bulup 0'ı -1 olarak değiştirin
eğer sunucun bukkit ile kurduysan;
anticommandtab plugini işini görecektir.
Fakat hocam tab hiç çalışmıyor oyuncuların ismini aramasını istiyorum sadece eklentiler gözükmesin böyle bir şey mümkün mü

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Fakat hocam tab hiç çalışmıyor oyuncuların ismini aramasını istiyorum sadece eklentiler gözükmesin böyle bir şey mümkün mü
Size o zaman bir kaç alternatif plugin önereyim;
AntiTab plugini =

HideAndCustomPlugin =

UeAntiTab =

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Arkadaşımızın dediği aslında şu şekilde /[Tab] tuşuna basılı tutunca yada basınca pluginler gözüküyor fakat bunun gözükmemesini istiyor antitab plugini işini görür yada spigot.yml içinde tab-complete: 0 olan yeri -1 yapar ise yine düzelir fakat bu sefer örneğin /tpa <oyuncu ismi> olan yere /tpa Bal yazıp [Tab] tuşuna basıp /tpa BalonTR olmaz arkadaşımız bunu da istiyor fakat ikisi bana göre birlikte yürümez.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Arkadaşımızın dediği aslında şu şekilde /[Tab] tuşuna basılı tutunca yada basınca pluginler gözüküyor fakat bunun gözükmemesini istiyor antitab plugini işini görür yada spigot.yml içinde tab-complete: 0 olan yeri -1 yapar ise yine düzelir fakat bu sefer örneğin /tpa <oyuncu ismi> olan yere /tpa Bal yazıp [Tab] tuşuna basıp /tpa BalonTR olmaz arkadaşımız bunu da istiyor fakat ikisi bana göre birlikte yürümez.
Pluginlerin olmasının amacı ikisini aynı anda yapmak zaten. spigot.yml varken kodlamazlar.

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
Katılıyorum böyle bir özellikli eklenti veya spigot'dan yapılıyor mu bilmiyorum -1 yapınca komple çalışmıyor.