CarryNetwork.serv.nu | CarryNetwork | 1.8.8x | Adakit | Skyblock | Yeni Açıldık !

CarryNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
CarryNetwork Sunucu Formuma Hoşgeldiniz !
1.8.8x Sürümünde Oynamakta Olacaksınız.
Sunucumda Alımlar Şöyle ;
|-------------------------------------------------------------------------------|
Rehber
----------------------

Moderator
-----------------
Reklamcı
-------------------------

Youtuber
|---------------------------------------------------------------------------------|
Bu Alımlar Devam Ediyor
CARRYNETWORK Ekibi

EnesFearless

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya geldim kendimdan biraz bahsettim Moderatör ile ilgili şeyler söyledim 6-7-8 Yıldır Minecraft oynadığımı söyledim tecrübem olduğunu söyledim Sen bil yeter diyip ban attınız eğer saygı çerçevesine uymayacaksanız neden alım için reklam yapıyorsunuz ki? Sunucunun Kurucusunun keyfine göre değişen ban kick gibi komutlar rehberde bazen kurucu isterse olabileceğini Adminle Kurucunun aynı olduğunu söyleyip bir kaç hatasından bahsettim ve öfkeyle Ban attınız aynı şekilde Discord'danda eğer saygı çerçevesine uymayacaksanız neden reklam yaptınız alım için?

EnesFearless

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca Hazır CraftRosi pluginleri kullanıyorsunuz edit yapabilirsiniz dediğimde sanki biraz öfkeyle yapıyoruz izinimiz var dediniz. Biliyordum zaten böyle olucağını yani sadece sizin hatanızı belirtiyorum bunu bana öfkeyle savurmanıza gerek yoktu eğer bütün oyunculara aynı şeyi yapacaksanız maalesef bir ün taşıyamazsınız. :(