Gizlioyuncuv14
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Bana süreli vip skript yazıcak varmı bedavaya ama adam diyelim usta rütbesinde vip aldı veya vip+ farketmez vipi bitince tekrardan usta rütbesinde olsun lütfen 1 gündür arıyorum bulamadım.
vipzero kullanmaya karar vermiştim zatenMerhabalar, süreli vip skript demişsin sonra gerek kalmadı demişsin ama ben seni yinede bilgilendireyim.
Süreli VIP olayını skript ile yapman senin zararına olur çünkü skript ile ayarlarsan süre, skript veya sunucu reset yediğinde sıfırlanacaktır bundan dolayı bir işe yaramayacaktır onun yerine bu pluginr bakınız.
VIP ZERO | Plugin Tanıtımı | TÜRKÇE
Biraz araştırma yaptım ama böyle bir özelliği olduğuna dair bir şey bulamadım ki zaten bende böyle bir özelliği olmadığını hatırlıyorum.vipzero kullanmaya karar vermiştim zatengerek kalmadı ama saol tekrar bir sorum olacaktı umarım yardımcı olursunuz diyelim faction da usta rütbesine ulaştım ve normal vip aldım sonra vip bitti ama beni oyuncu rütbesine atıyor tekrar ben usta rütbesine atmasını istiyorum ve vipzero dada bu yok sanırım aynı şekilde skyblock dada mesela skylord oldum vip aldım vip bitti tekrar skylorda atmasını istiyorum sonra skymaster oldum diyelim vip aldım bittince skymaster atmasını istiyorum umarım imkansız değildir lütfen cevap yazın bugün sabahtan beri uğraşıyorum yapamadım umarım anlamışsınızdır anlamadıysanız söyleyin lütfen tekrar yazayım.
Ama adam skyblockda vip alınca sonra vipi bitince oyuncuya aktarılıyor ama sonra /rankup yazınca zaten son rütbedesin diyor napabilirim.Biraz araştırma yaptım ama böyle bir özelliği olduğuna dair bir şey bulamadım ki zaten bende böyle bir özelliği olmadığını hatırlıyorum.