The Crash [adv. +survival]

Map Nasıl Gidiyo???

• Kullanılan toplam oy
    6

osmankucuk12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
öncelikle merhaba bu konu senin deil 1 2 emek hırsızlığı yapmışsın 3 yalancılık yapıyosun kendi emeğin gibi gostermişsin googleye minecraft map download yazın indirin bu konu oralrda vardı en azından belirtebilirdin

CriM1Nal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
öncelikle merhaba bu konu senin deil 1 2 emek hırsızlığı yapmışsın 3 yalancılık yapıyosun kendi emeğin gibi gostermişsin googleye minecraft map download yazın indirin bu konu oralrda vardı en azından belirtebilirdin
açıkçası arkadaşım emek hırsızlığı yapmadım 1 ikincisi sana kanıtlayabilirim 3 tamamen kendi çalışmamdır 4 ben goggleya yazdım birkaç map çıktı ama benim map yoktu hadi bunu da açıkla...her türlü sana kanıtlayabilirim 5 bence o sitenin ve o mapin yapım tarihini at bana ben o mapa 27 sinde başladım ve 3 gün sürdü ve hiç düşündün mü acaba onlar benim konumdan yani resimlerimden alıntı yapmış olabilirlermi diye...

xDarkStar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş bence çok güzel olmuş. Osmankucuk kardeş minecraftmaps.com da birçok böyle birbirine benzeyen birçok uçak mapları var. Creations[
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
] a bakarsan görebilirsin.

CriM1Nal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş bence çok güzel olmuş. Osmankucuk kardeş minecraftmaps.com da birçok böyle birbirine benzeyen birçok uçak mapları var. Creations[
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
] a bakarsan görebilirsin.
ilk önce sana çok teşekkür ederim arkadaşım.bende senin tıkla dediğin yere baktım orada da bir tane uçak vardı ve oda yerde yapılmış cockpit kısmı filan benimkinden çok farklı ve sana hem yapıtımı beğendiğin hemde bana destek çıktığın için çok teşekkür ediyorum :)

xDarkStar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli değil kardeşim. İstemediğim şu haklı insanı sebepsiz yere haksız yapmaları.