Yardım Skript loop-player 'da variableden sayı eksiltemiyorum.

EnderR3kt

Marangoz
En iyi cevaplar
3
Skript Plugininin Sürümü
2.2-Fixes-V8b
Oyun Sürümü
1.8.X - 1.12
Beyler her dakika {enerjisi::%player%} dan 60 ile {borhakki-1.%player%} çarpılıp {enerjisi::%player%} dan eksilmesini istiyorum.
Bence yaptığım yazmada doğru fakat oyunda reload'da hata vermemesine rağmen enerjisi variablesinden eksilme olmuyor.​
Kod:
every 1 minute:
    loop all players:
        if {enerjisi::%loop-player%} is greater than 1:
            remove 60*{borhakki-1.%loop-player%} from {enerjisi::%loop-player%}   
            stop

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Skripti yüklediğinde aldıın errorlar var ise bu errorları bana ulaştırabilirs misin.

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
60* kısmını veri olarak girmeyi dener misin options kısmına kat: 60 diye bir şey ekle ve {kat]*{borhakki-1.%loop-player%} yap

EnderR3kt

Marangoz
En iyi cevaplar
3
60* kısmını veri olarak girmeyi dener misin options kısmına kat: 60 diye bir şey ekle ve {kat]*{borhakki-1.%loop-player%} yap
Denedim 1 tane hesaptan eksilme oldu fakat 2 3 tane oyuncudan eksiltmeye calışılınca sorunsuz çalışan skript bir anda eksiltmemeye başlıyor sebepsizce

sorun çözüldü ama bütün oyuncularda eksilme olmuyor 1 tane oyuncudan eksilme yaşanıyor sadece diğer oyunculardan eksilme yaşanmıyor

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Denedim 1 tane hesaptan eksilme oldu fakat 2 3 tane oyuncudan eksiltmeye calışılınca sorunsuz çalışan skript bir anda eksiltmemeye başlıyor sebepsizce

sorun çözüldü ama bütün oyuncularda eksilme olmuyor 1 tane oyuncudan eksilme yaşanıyor sadece diğer oyunculardan eksilme yaşanmıyor
Çok enteresan halbuki all players girili tekrar bir incelemem lazım

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17

eğer eksilme sorunu benim önerimle veya sizin yaptığınız bir şeyle çözüldüyse lütfen belirtin diğer arkadaşların da buna benzer sorunu olursa, yardımcı olmuş oluruz.

EnderR3kt

Marangoz
En iyi cevaplar
3
Bütün oyunculardan eksiltmesi gerekirken 1 kişiden eksiltiyor sadece
belki başkasında bu sorun olmaz bilemiyorum benim sorunum çözülmedi

BeyÇağlar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
alp abi tam bi mükemmel skriptçisin bana iksirleri iç içe geçrebileceğim bi skript verebilir misin