RoadinCraftt
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
- Sunucu IP Adresi
- RoadinCraft.mcoyna.com
- Oyun Sürümü
- 1.8
- Sunucu Slotu
- SINIRSIZ
- Sunucu Türü
- SkyBlock EmekSkyBlock
Son düzenleme:
.Plugin paketi alıntı herkesin kullandığı paket
Konu tasarımını iyi değil
Sunucu makinesi = konuşmaya bile gerek yok A4 core diyorsunuz nerden açıyorsunuz telefondan falan mı ?
VIP 100 TL diyor bu çok değil mi PayToWin sunucusu
Yetkilileriniz hiç yardım istiyen oyunculara küfür ediyor. Ahahaha bide samimi kadromuş küfür eden kadro olmasın ?
Ekli dosyayı görüntüle 156806
Kesinlikle bu sunucuya girmeyin 1-2 aya kapanacak zaten
.biraz kıskanmaya başladın galiba git 20 oyuncunla oyna sen
Sayın Hakan bey ben sunucuda vip alsınlar diye dilenmiyorum ayrıca serverimde oynayan oyuncuya karşı saygım Sonsuz o gün serverdeki kişinin sen olduğunu biliyordum ona göre konuştum ki ss alıp buraya atman gereksiz tekrar söyliyorum ben oyuncularıma vip almaları için dilenmiyorum Hakan sunucunum makinesi rabisu dur bunda saklıyacak bir şey yok senin sunucu daki şu makineden açtığın hesapları da yazarmısın yoruma? Yanlış hatırlamıyorsam 13 tane bot vardır velhasılkelam sunucum aktifdir paragöz biri değilim amacım insanları eğlendirmek için bu platform da yer almak hepinizi seviyorum iyi günler.Plugin paketi alıntı herkesin kullandığı paket
Sunucu makinesi = konuşmaya bile gerek yok A4 core diyorsunuz nerden açıyorsunuz telefondan falan mı ?
Yetkilileriniz yardım istiyen oyunculara küfür ediyor. Ahahaha bide samimi kadromuş küfür eden kadro olmasın ?
Plugin paketi alıntı herkesin kullandığı paket
Yetkilileriniz yardım istiyen oyunculara küfür ediyor. Ahahaha bide samimi kadromuş küfür eden kadro olmasın ?
Aksunun paketi ve mapı alıntı olması Bi garip ayrıca bunu da yazayım dedim ben sözümün eri dürüst bir bireyim hayatta başarılar Hakan beyPlugin paketi alıntı herkesin kullandığı paket
20 gun dayanamazPlugin paketi alıntı herkesin kullandığı paket
o gun o kisinin o oldugunu bildigin hale peki neden hayla oyundaSayın Hakan bey ben sunucuda vip alsınlar diye dilenmiyorum ayrıca serverimde oynayan oyuncuya karşı saygım Sonsuz o gün serverdeki kişinin sen olduğunu biliyordum ona göre konuştum ki ss alıp buraya atman gereksiz tekrar söyliyorum ben oyuncularıma vip almaları için dilenmiyorum Hakan sunucunum makinesi rabisu dur bunda saklıyacak bir şey yok senin sunucu daki şu makineden açtığın hesapları da yazarmısın yoruma? Yanlış hatırlamıyorsam 13 tane bot vardır velhasılkelam sunucum aktifdir paragöz biri değilim amacım insanları eğlendirmek için bu platform da yer almak hepinizi seviyorum iyi günler.
Sayın Hakan bey ben sunucuda vip alsınlar diye dilenmiyorum ayrıca serverimde oynayan oyuncuya karşı saygım Sonsuz o gün serverdeki kişinin sen olduğunu biliyordum ona göre konuştum ki ss alıp buraya atman gereksiz tekrar söyliyorum ben oyuncularıma vip almaları için dilenmiyorum Hakan sunucunum makinesi rabisu dur bunda saklıyacak bir şey yok senin sunucu daki şu makineden açtığın hesapları da yazarmısın yoruma? Yanlış hatırlamıyorsam 13 tane bot vardır velhasılkelam sunucum aktifdir paragöz biri değilim amacım insanları eğlendirmek için bu platform da yer almak hepinizi seviyorum iyi günler.
Şey dostum20 gun dayanamazDD
Şey Hakan başka hesaba geçip kendi yorumunu yanıtlayan bir asosyel sin hayatta başarılar tekrardan20 gun dayanamazDD
Hakan bilmiyorum tehdit gibi olucak dc deki mesajlarını hayırlıyormusun?
Anlıyorum Hakanhakani tanimiyorum hakanin ana
simdi kufrederdim ama forumdan banlanmayak
yaya madem tanımıyorsun ya hakanı bak +15 bot player skinler aynı salak saçma isimli çarlardan oyuncularına küfürler eden o Çarlara garip İsimler veren vip çekilişi yapıp bot çarına vermen bunla biz alay etmemizden bir kaç gün sonra banlayıp vipini alması garip hadi bak işine oyuncuları küfür ederek banlaman hadi işine bakhakani tanimiyorum hakanin ana
simdi kufrederdim ama forumdan banlanmayak