Sunucuma Yetkili Arıyorum 12GB Ram

MaximaMurphy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Admin
  2. Moderator
  3. Mimar
  4. Rehber
  5. Youtuber
  6. Diğer
Sunucu IP Adresi
play.wolvesofjustice.com
Selam forum gamer ailesi, iyi günler iyi forumlar dilerim. Kurmuş olduğum skyblock sunucusuna yetkili aramaktayım işinin ciddiyetini ve kendine güvenen kişileri arıyorum.

Adınız:
Yaşınız:
Deneyiminiz:
Olmak İstediğiniz Yetki:

Not: Sunucu baya bi sistemli olucak skyblock plugini olarak askyblock veya benzeri basit pluginler kullanmamaktayız gelecek olan rehberlerin düzgün bir şekilde yazması noktalama işaretlerine dikkat etmesi bizim için daha uygundur

Discordum : MaximaMurphy#6581

kimpelkey23

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yusuf
Yaşınız:Kılınç
Deneyiminiz:7 yıl
Olmak İstediğiniz Yetki: mimar görsel vardır

Ekli dosyalar

• c.jpg
    c.jpg
    183.6 KB · Görüntüleme: 168

AlimDayiJzooL

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam forum gamer ailesi, iyi günler iyi forumlar dilerim. Kurmuş olduğum skyblock sunucusuna yetkili aramaktayım işinin ciddiyetini ve kendine güvenen kişileri arıyorum.

Adınız:
Yaşınız:
Deneyiminiz:
Olmak İstediğiniz Yetki:

Not: Sunucu baya bi sistemli olucak skyblock plugini olarak askyblock veya benzeri basit pluginler kullanmamaktayız gelecek olan rehberlerin düzgün bir şekilde yazması noktalama işaretlerine dikkat etmesi bizim için daha uygundur

Adınız:Eymen
Yaşınız:16
Deneyiminiz:Tam 6 Yıldır Adminim 50-60 Kere Admin Oldum
İstediğiniz Yetki: Admin

AlimDayiJzooL

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Eymen
Deneyiminiz:Tam 6 Yıldır Adminim 50-60 Kere Admin Oldum
İstediğiniz Yetki: Admin

CraftMASSTER

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Adınız:
Yaşınız:
Deneyiminiz:
Olmak İstediğiniz Yetki:

CraftMASSTER

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Miraç
Deneyiminiz:5 yıldır başka sunucularda adminlik yaptım.
İstediğiniz Yetki: ADMİN

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:yunus emre
Yaşınız:17
Deneyiminiz: neye göre deneyim veya nasıl deneyim olduklarını nerelerde çalıştığımı özel olarak görüşmek isterim
Olmak İstediğiniz Yetki: admin veya moderator çünkü deneyimim doğrultusunda bu yetkilere yöneldim