FarmNetwork Yetkili Alımları

thefrost

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Mimar
  2. Rehber
  3. Youtuber
  4. Diğer
Sunucu IP Adresi
farmnetwork.minecraftoyna.com

farmnetwork.gif

FARM NETWORK FACTİONS YETKİLİ ALIMLARI

Forumdaki yetkili alım konularını hep beraber görüyoruz. Ve genellikle böyle yazılara tıklayınca "alım var koş!!!!" gibi yazılarla karşılaşıyoruz. Biz, Farm Network olarak, böyle alımdan alıma koşan bir yetkili istemiyoruz. Eğer önceden bir server kurduysanız bizi elbette anlayacaksınız.

Sunucu Sürümü ve Türü : Sunucumuz 1.8-1.15 Sürümünde Factions Serveri Olarak Açılmıştır.
Sunucu Slot Sayısı : Sunucumuz 100 Slotludur.
Sunucumuzun IP si : farmnetwork.minecraftoyna.com
Sunucumuzun Kısa Tanıtımı : Yetkililerin sürekli aktif olduğu,sürekli gelişen,yepyeni sistemlerin olduğu, tamamen adaletli ve güvenli bir sunucu olmaktan gurur duyuyoruz. Böylesine gurur duyduğumuz ve eğlencenin dorukta olduğu Farm Network'e hepiniz davetlisiniz.

MİMAR ALIM FORMU
  • Adınız :
  • Yaşınız :
  • En son yetkili olduğunuz sunucu varsa sunucudan çıkış sebebiniz nedir? :
  • Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere online olma süreleriniz ne kadardır? :
  • Önceden Veya Şimdi Yaptığınız Bir Yapıtın (Video + Fotoğraf) Görüntüleri :
  • Neden diğer yetkiler değil de Mimarlık? :
  • Size Nereden ulaşabiliriz? :
  • Mimar olarak çalışacağınız sürede sunucu sahiplerinden hangi komutların olmasını isterdiniz?
  • Son olarak söylemek istedikleriniz? :

REHBER ALIM FORMU
  • Adınız :
  • Yaşınız :
  • Hafta içi ve hafta sonu online olma süreleriniz ne kadardır? :
  • Neden diğer yetkiler değil de Rehberlik? :
  • Rehber olarak çalışacağınız sürede sunucu sahiplerinden hangi komutların olmasını isterdiniz? :

Lütfen ilgili olduğunuz yetkinin formunu doldurup Discord : SansGokuThanos#7160 veya Anubis#6710' e ulaştırınız.

sKocadere

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Adınız : Samet
  • Yaşınız : 21
  • En son yetkili olduğunuz sunucu varsa sunucudan çıkış sebebiniz nedir? : Özensiz bir sunucuydu gelişim gibi bir amaçları yoktu kur oyna.
  • Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere online olma süreleriniz ne kadardır? : değişiyor devamlı iş varsa günde 7 saat
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
  • Neden diğer yetkiler değil de Mimarlık? : İnsanların yaptıklarımı beğenmesi hoşuma gidiyor.
  • Size Nereden ulaşabiliriz? : SaadiMubrem#8177
  • Mimar olarak çalışacağınız sürede sunucu sahiplerinden hangi komutların olmasını isterdiniz?; voxelsniper olursa sevinirim

sasasasaxdxdxdxd

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
  • Adınız : Samet
  • Yaşınız : 14
  • En son yetkili olduğunuz sunucu varsa sunucudan çıkış sebebiniz nedir? : Adminin Küfür Etmesi
  • Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere online olma süreleriniz ne kadardır? : günde 7,8 saat
  • Önceden Veya Şimdi Yaptığınız Bir Yapıtın (Video + Fotoğraf) Görüntüleri : Genelde Pluginlerle İlgilenirim
  • Neden diğer yetkiler değil de Mimarlık? : Genellikle Mod Veya Adminde Cok İyi Bilgilerim Var Ve 1 yıl pluginerci olarak calıstım
  • Size Nereden ulaşabiliriz? : Kamil_Kayya#0185
  • Son olarak söylemek istedikleriniz? : Gercekten İyi Bir Pluginerci Oldugumu Düşünüyorum Veya Admin Veya Mod Rehber BİLe olabailirim

Muhammed_OrmanHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Adınız : Muhammed Nur
  • Yaşınız : 14
  • En son yetkili olduğunuz sunucu varsa sunucudan çıkış sebebiniz nedir? : Kavgalara olduğundan dolayı
  • Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere online olma süreleriniz ne kadardır? : Hafta içi 7-8 I Eyer çıkma yasağı olmassa aynen 7-8 olursa 1-2 saat
  • Önceden Veya Şimdi Yaptığınız Bir Yapıtın (Video + Fotoğraf) Görüntüleri : Gerçek ten anlatılmak isteneni anlamadım
  • Neden diğer yetkiler değil de Mimarlık? : Mimarlık yetkilerim var Olarak Düşünüyorum
  • Size Nereden ulaşabiliriz? : Discordumdan ulaşabilirsiniz Ama discordum sorunlu Simgeler içerdigi için yazamsınız ... Siz isminizi Verirseniz ben gelirim Discorda
  • Son olarak söylemek istedikleriniz? : Pulinger yetkim Az .. komut yetkim normal ..

sedatcan101010

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Adınız : Sedat
  • Yaşınız : 12
  • En son yetkili olduğunuz sunucu varsa sunucudan çıkış sebebiniz nedir? : Ben En Son Admindim batihostta. Provanasın deneme modu geldi ve bize tür değiştirmelisiniz dedi. Ben uydum fakat kurucu çok dik kafalı olduğu için ayrıldım.
  • Hafta içi ve hafta sonu online olma süreleriniz ne kadardır? 9-10
  • Neden diğer yetkiler değil de Rehberlik? : Rehberlik, bana göre olan bir iş çünkü genellikle yardım etmeyi çok seven biriyim.
  • Size Nereden ulaşabiliriz? Discord Sedat#1282
  • Rehber olarak çalışacağınız sürede sunucu sahiplerinden hangi komutların olmasını isterdiniz? Mute, jail, feed, hat, fly ( belki kick size bağlı)
  • Son olarak söylemek istedikleriniz? : Umarım seçilirim, sağlıcakla kalmanızı diliyorum

kaaaanc

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

Ekli dosyayı görüntüle 161809

FARM NETWORK FACTİONS YETKİLİ ALIMLARI

Forumdaki yetkili alım konularını hep beraber görüyoruz. Ve genellikle böyle yazılara tıklayınca "alım var koş!!!!" gibi yazılarla karşılaşıyoruz. Biz, Farm Network olarak, böyle alımdan alıma koşan bir yetkili istemiyoruz. Eğer önceden bir server kurduysanız bizi elbette anlayacaksınız.

Sunucu Sürümü ve Türü : Sunucumuz 1.8-1.15 Sürümünde Factions Serveri Olarak Açılmıştır.
Sunucu Slot Sayısı : Sunucumuz 100 Slotludur.
Sunucumuzun IP si : farmnetwork.minecraftoyna.com
Sunucumuzun Kısa Tanıtımı : Yetkililerin sürekli aktif olduğu,sürekli gelişen,yepyeni sistemlerin olduğu, tamamen adaletli ve güvenli bir sunucu olmaktan gurur duyuyoruz. Böylesine gurur duyduğumuz ve eğlencenin dorukta olduğu Farm Network'e hepiniz davetlisiniz.

MİMAR ALIM FORMU

• Adınız :
  • Yaşınız :
  • Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere online olma süreleriniz ne kadardır? :
  • Neden diğer yetkiler değil de Mimarlık? :
  • Mimar olarak çalışacağınız sürede sunucu sahiplerinden hangi komutların olmasını isterdiniz?

REHBER ALIM FORMU

• Adınız :
  • Yaşınız :
  • Hafta içi ve hafta sonu online olma süreleriniz ne kadardır? :
  • Neden diğer yetkiler değil de Rehberlik? :
  • Rehber olarak çalışacağınız sürede sunucu sahiplerinden hangi komutların olmasını isterdiniz? :

Lütfen ilgili olduğunuz yetkinin formunu doldurup Discord : SansGokuThanos#7160 veya Anubis#6710' e ulaştırınız.
  • Adınız :Kaan
  • Yaşınız :16
  • En son yetkili olduğunuz sunucu varsa sunucudan çıkış sebebiniz nedir? :1 sunucuda rehberlik 2 farklı sunucuda mimarlık ve ayrıyeten 2 yıl öncesinde kendi faction sunucum vardı bi süre bilgisayarsız kalınca ara vermek zorunda kaldım
  • Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere online olma süreleriniz ne kadardır? :Malum virüsden dolayı şu an 10-12 arası virüs dışında 5-6 saat
  • Önceden Veya Şimdi Yaptığınız Bir Yapıtın (Video + Fotoğraf) Görüntüleri : şu an elimde herhangi bir build yok
  • Neden diğer yetkiler değil de Mimarlık? : Diğer konularda beceriksiz olduğum için
  • Size Nereden ulaşabiliriz? : discord kaaaanc#3842
  • Mimar olarak çalışacağınız sürede sunucu sahiplerinden hangi komutların olmasını isterdiniz? rehber komutları ve tabii ki blok kırma/koyma yetkisi
  • Son olarak söylemek istedikleriniz? : Hakedeni seçersiniz umarım.