Mehmetsnygt6
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
En fazla 5 kişi olabiliriz, vanilla survival ekibi arıyorum dc den ekleyin oynayalım. Farm kurmasını biliyorum. Oyun bilgim yüksek.
Kızıl#2284 dc ekleyin
Kızıl#2284 dc ekleyin
sen gelirsen 3 kişi oluruz 2 kişiyiz şu anEn fazla 5 kişi olabiliriz, vanilla survival ekibi arıyorum dc den ekleyin oynayalım. Farm kurmasını biliyorum. Oyun bilgim yüksek.
Kızıl#2284 dc ekleyin
ben gelebilirm tek oynamak sıkıcı oluyor sonuçtasen gelirsen 3 kişi oluruz 2 kişiyiz şu an
Steam kodunu yaz ekliyeyimben gelebilirm tek oynamak sıkıcı oluyor sonuçta
ben oynarım ama benimki premiumsuz bende ekip arıyomEn fazla 5 kişi olabiliriz, vanilla survival ekibi arıyorum dc den ekleyin oynayalım. Farm kurmasını biliyorum. Oyun bilgim yüksek.
Kızıl#2284 dc ekleyin
hepimiz oynayakmı ben dc sunucusu kuramSteam kodunu yaz ekliyeyim
reis benim bir ark var ikimiz gelsek oyun bilgim sağlamEn fazla 5 kişi olabiliriz, vanilla survival ekibi arıyorum dc den ekleyin oynayalım. Farm kurmasını biliyorum. Oyun bilgim yüksek.
Kızıl#2284 dc ekleyin
benim oyun bilgimin üstüne tanımam redstone de ise hiç affetmem discordan ekliyomreis benim bir ark var ikimiz gelsek oyun bilgim sağlam
Çağrı#2339 Buyur eklebenim oyun bilgimin üstüne tanımam redstone de ise hiç affetmem discordan ekliyom