Gerçek Bir Sanatçı | EBEN

Daaydreamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
EBEN'ı bu forumdan bilen var mı bilmiyorum ama kaliteli bir sanatçının bu foruma konusunu açma zamanı geldi diye düşünüyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim EBEN yabancı bir sanatçı, Türkçe Ebe kelimesinin ek almış haliyle karıştıracak veya bununla ilgili espri yapacak arkadaşlar lütfen yapmasın.

Evet EBEN'a geri dönelim. Geçmişinden, kendisinden vs. bahsetmeyeceğim ama son şarkısından ve ilk dinlediğim şarkısından bahsedeceğim.
En son, evinde yaptığı Sad Song şarkısını yayınladı. Aşağıya bırakayım.

Ayrıca EBEN'ın ilk dinlediğim şarkısı olan That's Alright'ı da buraya bırakmak istiyorum. Bu şarkıyı hala çok seviyorum, eski zamanları hatırlatıyor (şarkı içeriğindekiler değil de eskiden bunu dinlediğim zamanları hatırlıyorum).

Son olarak da birkaç bilgi vereyim. EBEN adında bir sanatçı daha var. Daha önce bir şarkısını dinledim. Google'a EBEN yazdığınızda sağ taraftaki bilgi kutusunda o çıkabiliyor. Onunla karıştırmayın.
Hip-Hop severler İngilizce sanatçı arıyorsa EBEN'a bakmalarını öneriyorum.
Evet sevgili, değerli Forum Gamer okuyucuları. Konumuz burada sona eriyor. İçeriği beğendiyseniz like atıp abone olmayı... pardon yanlış oldu. Burada konuları nasıl bitiriyorduk ya? :ciddi:

ankaly

rise above it'
Emektar Üye
En iyi cevaplar
24
Türküm & EBEN'in Creed şarkısını da hatırlatmakta fayda var :D