| Karakter Arayüzü Skripti v 0.7 ! | Yeni özellikler eklendi! | RPG, Real Life sunucularda karakter oluşturmak için kullanabileceğiniz bir sistem! |

Xcalationable

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
Merhaba sevgili forum gamer kullanıcıları ve ziyaretçileri, bu konumda sizlere eski zamanlarda yapmış olduğum bir sistemi paylaşacağım.Sistemden kısaca bahsetmek gerekirse, sistemde gerçek hayat rol sunucularınızda oyuncularınızın kendine has, özelleştirilmiş ve güzel karakterler oluşturmaları için bir sistem kodlamak istedim.Sistem gayet basit ve kullanışlı, sadece ihtiyacı olanlar ve modern/orta çağ RPG sunucuları olanlar için bu konuyu açıyorum ki bu skript benden başka kişilere de ulaşabilsin.Sistemde oyuna girdiğimde eğer oyuncu henüz bir karakter oluşturmamış ise ona bir mesaj geliyor karakter oluşturmasını tavsiye eden, oyuncu karakter oluşturmak isterse , /karakter help yazıyor ve orada /karakter olustur komudun kullanıyor ardından algoritmaya bağlı olarak sistem size bazı sorular yöneltiyor ve o soruları cevaplayarak kendi karakterinizi oluşturuyorsunuz.Karakter oluşturma işleminiz bittiğinde yetkililere mesaj gidiyor buna dair ve sizin karakter özelliklerinize bakarak eğer sunucuya uygunsa, troll içermiyorsa kabul edebiliyor eğer troll, küfür, hakaret vs. içeriyorsa da ( örn; isim için Fenasi Kerim) reddedip oyuncuya sınırsız ban atabiliyor, sistemde oyuncuların ismini karakter ismiyle değiştirme ya da oyun isminin üstünde karakter ismini kullanmadım ki RPG sunucularda MetaGaming azaltılsın.Eğer istek gelirse sonraki sürümde onu da eklemeyi düşünüyorum.Sistem kodları, tanıtım videosu, yetkiler ve dahasını aşağıda bulabilirsiniz.

Skript

yonetici.karakter : Bütün admin komutlarını kullanabilir.

Oyuncu Komutları:

/karakter help - Sistem ile ilgili bilgi alırsınız.
/karakter olustur - Eğer daha önce karakter oluşturmadıysanız oluşturursunuz.
/karakter duzenle(Bakımda) - Karakterinize sonradan kazanılma özelliklerini değiştirebilirsiniz.
/stats - Karakter bilgilerinize bakarsınız.

Yetkili Komutları:

/karakter gir(Bakımda) - Başka oyuncunun karakterine girersiniz.
/karakter onayla - Başka oyuncunun karakterini onaylarsınız.
/karakter reddet - Başka oyuncunun karakterini reddedersiniz.

NOT: Sistem 1.8'de denendi ve kodlandı, başka sürümlerde hata çıkması muhtemeldir!