mc.WinterNovus.com | 1.8 - 1.21 | ELİT FACTIONS SUNUCUSU | GERİ DÖNDÜK!

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Ben şu zamana kadar 10dan fazla server kurmuş adamım kime kuyruk acısı diyorsunuz adminleriniz saygısız siz saygısızsınız serveriniz vasat ben düzgün eleştri yapıyorum eğer kaldıramayacak konumdaysanız serverinizi düzeltin ve eleştri almayın bundan sonra. ayrıca bana laf etme hakkını kim size verdi, kendinize gelin. insanları dikkate almayarak düzgün bir şey yapamazsınız serveriniz tek kelime ile vasat bunu da bilin.

WinterNovus

Elit Factions Sunucusu mc.WinterNovus.com
En iyi cevaplar
0
Ben şu zamana kadar 10dan fazla server kurmuş adamım kime kuyruk acısı diyorsunuz adminleriniz saygısız siz saygısızsınız serveriniz vasat ben düzgün eleştri yapıyorum eğer kaldıramayacak konumdaysanız serverinizi düzeltin ve eleştri almayın bundan sonra. ayrıca bana laf etme hakkını kim size verdi, kendinize gelin. insanları dikkate almayarak düzgün bir şey yapamazsınız serveriniz tek kelime ile vasat bunu da bilin.
Girmediğiniz sunucuya yorum atmanız üzüntü verici. Girmediğiniz için de zerre umursamıyoruz bu yorumunuzu. Teşekkürler.

Son düzenleme:

PyroSlasher

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucu baya güzel. Yetkililer gayet ilgili. Sorduğumuz sorular bariz troll bile olsa yetkililer gayet kibar bir şekilde cevap veriyorlar. Diğer sunucularda buna pek şahit olmadım. birçok kez soru sormuş olsam bile cevabın gelmediği oluyordu. Bu sunucuda ise her an en az 1 yetkili/rehber bile aktif olabiliyor. Sorunlarınızla ilgileniyorlar.

WinterNovus

Elit Factions Sunucusu mc.WinterNovus.com
En iyi cevaplar
0
Sunucu baya güzel. Yetkililer gayet ilgili. Sorduğumuz sorular bariz troll bile olsa yetkililer gayet kibar bir şekilde cevap veriyorlar. Diğer sunucularda buna pek şahit olmadım. birçok kez soru sormuş olsam bile cevabın gelmediği oluyordu. Bu sunucuda ise her an en az 1 yetkili/rehber bile aktif olabiliyor. Sorunlarınızla ilgileniyorlar.
Teşekkür ederiz değerli yorumlarınız için.

MustafaGezer

Marangoz
En iyi cevaplar
1
pl ler çalıntı desen olamaz hiçbir şekilde olamaz muhteşem bir server ve anlatamıyorum iyi günler :D

PaZee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İyi bir sunucu,
1595205755142.png

Eskiden 15 kişilik ekiple oynamıştık, öneriyorum sunucuyu, ilgi güzel derecede.

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı dahada geliştirilebilir fakat gerçekten başarılı bir sunucu olmuş. Tebrikler :kalp: