Tacospigot VS PaperSpigot VS Spigot

FurkanBoğar

Play.GizemliOyuncu.Com
En iyi cevaplar
0
Evet tekrardan Selamün Aleyküm ahali yine ben, yine bi tartışma. Haydi güncel bilgileri yorumlara taşıyarak tartışalım ki bazı arkadaşlarımız faydalansın.

Evet arkadaşlar bir çoğumuz biliyoruzki her yeni çıkan sürüm bi öncekinin bi üstüdür ? ( ACABA ?? ) Bence kesinlikle öyle yani paperspigottan sonra tacospigot sunuldu, ve paperden daha stabil çalışıyor ve birçok ayarla oynama fırsatı sunuyor... E neden bu insanlar hala paperspigot kullanıyor ;( kızmayın sadece bi soru cidden merak ediyorum hadi buyrun yoruma :cay:

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Meydan muharebesi başlasın o zaman.

Her detaya kafa yoranlar ve önemseyenler için tacospigot ve paperspigot tercih edilebilir ancak çok fazla bir fark olduğunu düşünmüyorum. Yinede ikiside Spigottan iyidir, daha fazla düzenleme yapılabiliyor.

FurkanBoğar

Play.GizemliOyuncu.Com
En iyi cevaplar
0
Meydan muharebesi başlasın o zaman.

Her detaya kafa yoranlar ve önemseyenler için tacospigot ve paperspigot tercih edilebilir ancak çok fazla bir fark olduğunu düşünmüyorum. Yinede ikiside Spigottan iyidir, daha fazla düzenleme yapılabiliyor.
Tercihin yok yani ikiside olabilir diyosun

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Haahaha kanka yok valla amacım sohbet oluşturmak belki benimde bilmediğim şeyler vardır
Yani taco spigot çok övülüyor fakat tam bir şey söyleyecek kadar deneyim kazanmadım. Bugün bir müşterimdeki bir hatayla uğraşıyorduk 3 saat boyunca çözemedim. Daha sonra taco spigotu silip paper'a geçti sorun düzeldi. Kendi sunucumda Taco spigottan paper'a geçtiğimde bir bug oluşmadı fakat paper'dan taco'ya geçtiğimde buglar çıktı. Bungeecord sunucular için direkt spigot öneriyorum.

AnadoluHost

Anadoluhost.com.tr
En iyi cevaplar
7
Paper iyidir, destek veren birsürü pluginin olması ve fazladan ayarlanabilirliği işe yarıyor.

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Yani taco spigot çok övülüyor fakat tam bir şey söyleyecek kadar deneyim kazanmadım. Bugün bir müşterimdeki bir hatayla uğraşıyorduk 3 saat boyunca çözemedim. Daha sonra taco spigotu silip paper'a geçti sorun düzeldi. Kendi sunucumda Taco spigottan paper'a geçtiğimde bir bug oluşmadı fakat paper'dan taco'ya geçtiğimde buglar çıktı. Bungeecord sunucular için direkt spigot öneriyorum.
Evet bu duruma bizzat şahidim :D

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
En son çıkan Taco, son çıkanlar her zaman daha performanslı oluyor lakin ufak tefek hatalar olur; zamanla kapatılır ve stabilleşir.