ArifErdoganK
Her zaman en iyiye! MUZCRAFT.COM
- En iyi cevaplar
- 0
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz. şu an için girişlerimizi 1.8 ve 1.8.9 arası ve dahili olmak üzere sınırlandırmış bulunmaktayız.Sunucuya sadece 1.8 sürümleriyle bağlanılabiliyor.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz. şu an için girişlerimizi 1.8 ve 1.8.9 arası ve dahili olmak üzere sınırlandırmış bulunmaktayız.Sunucuya sadece 1.8 sürümleriyle bağlanılabiliyor.
Değerli görüşünüz için teşekkürler!uzun süredir açık bir sunucu. takdir edilesi bir server.
Değerli bir oyuncumuz olduğun için biz teşekkür ederiz. İyi forumlarEn son bu sunucuya 2015 mi, 2016 da mı ne girmiştim, hala açık olmasına şaşırmadım değil. Tebrikler!
Değerli görüşlerin için teşekkürlerUzun süredir çizgisini bozmayan ve alanında en iyi faction server başarılarının devamını dilerim Arifcim
3 yıl geçti ve hala skyblock yapım aşamasında![]()
Değerleri görüşleriniz için teşekkürler!Sunucunuzda oynama fırsatı buldum normalde faction sunucuları sevmem çünkü minecraft'ın düello sistemi bana hep saçma gelmiştir. Ama gerçekten rahat bir şekilde düelloya ihtiyaç duymadan lapis kasıp kasalar düşürüp satarak gelişilebiliyor ve bunu yaparken hiç sıkmıyor yan görevler vesaire sayesinde. Başarılarınızın devamını dilerim.
Muuz muz ve muz!Çikiiiitaaa muuuz muuz muz çikitaaa muuz muuz ve muuz.