İnception Dolandırıcılığı | Sakın Ürün Almayın!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jawitzonur

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Para iadesini ben olsam kesinlikle vermezdim. Siz sistemi görüp beğeniyorsunuz ardından böyle kalitesiz bir konu ile karşımıza çıkıyorsunuz. Dolandırıcılık ödemeyi yaptıktan sonra hizmeti alamamaktır. Burda siz ödemeyi yapıp hizmeti satın alıyorsunuz ve sizinle hoş samimi bir muhabbet içerisinde indirim de yapılmakta. Yapılan yorumlara katılmıyorum kesinlikle kelimelerin terimsel anlamlarını öğrendikten sonra kullanmaya dikkat edelim. Tekrar söylüyorum kimse sana bu sistemi zorla parasını verip yaptırcaksın demedi sen kendi rızan ile bu hizmeti satın aldın. Konunun uzaması sadece rakip satıcıların seviyesiz yorumlarına yer açacaktır.

RebornCraft

play.RebornCraft.pw
En iyi cevaplar
0
kendisinin mesajını görmedim çünkü o sırada engelliyordum bende.
Dolandırıcılık tam olarak bu arkadaşın, hatalı buglu olan 22 satırı geçmeyen bir skripte 20 tl almasıdır. Bu dolandırıcılıktır! Arkadaş daha profesyonel bir şey istemişti bunu bir satıcıdan almış böyle basit bir şey isteseydi forumdanda isterdi.
Anladım hocam, umarım en kısa sürede olay çözülür.

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Buradan dolandırıcılığın tabirine bakabilirsiniz. Alttaki screenshot'ta belirtildiği gibi "hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp" kısmı tam olarak bu arkadaşın yaptığını açıklamaktadır.
1590761277652.png

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Para iadesini ben olsam kesinlikle vermezdim. Siz sistemi görüp beğeniyorsunuz ardından böyle kalitesiz bir konu ile karşımıza çıkıyorsunuz. Dolandırıcılık ödemeyi yaptıktan sonra hizmeti alamamaktır. Burda siz ödemeyi yapıp hizmeti satın alıyorsunuz ve sizinle hoş samimi bir muhabbet içerisinde indirim de yapılmakta. Yapılan yorumlara katılmıyorum kesinlikle kelimelerin terimsel anlamlarını öğrendikten sonra kullanmaya dikkat edelim. Tekrar söylüyorum kimse sana bu sistemi zorla parasını verip yaptırcaksın demedi sen kendi rızan ile bu hizmeti satın aldın. Konunun uzaması sadece rakip satıcıların seviyesiz yorumlarına yer açacaktır.
"Dolandırıcılık hizmeti yaptıktan sonra ödemeyi alamamaktır" cümlesi kesinlikle yanlış bir cümledir lütfen kafanızdan uydurduğunuz tanımları burada söylemeyin, insanlar sizin doğru/düzgün düşünemediğinizi düşünecektir. Ayrıca zorla yaptıracaksın gibi terimlerde hoş değil. Kullanıcı bir ürün satın alıyor, optimize, hatasız ve doğru çalışmasını bekliyor fakat karşısına hatalı bir skript sunuluyor. Bunu kime sorarsanız sorun size dolandırıcılık olduğunu söyleyecektir.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
tamam kardeşim yancısın belli fakat burada açıklama da yapıldı.

jawitzonur

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Burada iki taraf da zararlı değil. Kişi bahsetmemiş sanırım fakat sistemi yapan arkadaş teslim etmeden önce kendi sunucusu üzerinden gösteriyor kim olursa olsun. Eğer beğenmediğiniz bir yönü varsa değişiklik sağlayıp öyle teslim ediyor. Kendisi de görüp beğendikten sonra hizmeti alıyorsa ve başka arkadaşları tarafından "kazık yemişsin" şeklinde doldurulduktan sonra bu konuyu dolandırıcılık adı altında açıyorsa bu sadece seviye düşürmekten ibarettir. Ha diyorsa ki bu bir dolandırıcılık, zaten elinde birden fazla görüntü bulunmakta. Kendisi de gidip gerekli kıdemlere başvuruda bulunabilir. Artık günümüz teknolojisi sayesinde telefon aracılığıyla bile başvuruda bulunabiliyorsunuz.

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Burada iki taraf da zararlı değil. Kişi bahsetmemiş sanırım fakat sistemi yapan arkadaş teslim etmeden önce kendi sunucusu üzerinden gösteriyor kim olursa olsun. Eğer beğenmediğiniz bir yönü varsa değişiklik sağlayıp öyle teslim ediyor. Kendisi de görüp beğendikten sonra hizmeti alıyorsa ve başka arkadaşları tarafından "kazık yemişsin" şeklinde doldurulduktan sonra bu konuyu dolandırıcılık adı altında açıyorsa bu sadece seviye düşürmekten ibarettir. Ha diyorsa ki bu bir dolandırıcılık, zaten elinde birden fazla görüntü bulunmakta. Kendisi de gidip gerekli kıdemlere başvuruda bulunabilir. Artık günümüz teknolojisi sayesinde telefon aracılığıyla bile başvuruda bulunabiliyorsunuz.
Burada alıcı taraf zararlı, elinde çalışmayan, hatalı ve berbat bir kod bulunuyor ayrıca bu adam, bir düzlük üzerinde bunu göstermiş yani alıcıyı aldatmaya çalışmış. Kendisine bunun hakkında bir bilgi vermediği için alıcıda doğru çalıştığını sanıp satın almış.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Burada alıcı taraf zararlı, elinde çalışmayan, hatalı ve berbat bir kod bulunuyor ayrıca bu adam, bir düzlük üzerinde bunu göstermiş yani alıcıyı aldatmaya çalışmış. Kendisine bunun hakkında bir bilgi vermediği için alıcıda doğru çalıştığını sanıp satın almış.
ekleme, düzlükte kopyaladı eğri yerde yapıştırınca o bölgedekileri sildi. örnek vermek gerekirse flat dünyada ağaç yapıp kopyalayınca düz dünyada dağa yapıştırırsanız dağdaki bir bölümü siler.

DonsuzTurkk

java
En iyi cevaplar
4
Hatalı bir sk var, oyuncu olarak bunu kullandırtırsanız skript çalışmayacak, oyuncunun baktığı yöne yapıştırmayacak, etraftaki blokları yok edecektir.
Yahu kendisine dediğim şeyleri söylesin. Copy i ona göre al dedim. Ek olarak perm vermem gerektiğini dcden yazdım. Arkadaş tekrar tekrar okusun. Para iadesi yapayım at iban dedim. Engel atıp böyle saçma bir konu açıldı. Bu saatten sonra para vs yollamam maalesef. Haksız olduğum bir durumda yok. Daha fazla bu gereksiz konuya cevap vermeyeceğim. İyi günler diliyorum...

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Yahu kendisine dediğim şeyleri söylesin. Copy i ona göre al dedim. Ek olarak perm vermem gerektiğini dcden yazdım. Arkadaş tekrar tekrar okusun. Para iadesi yapayım at iban dedim. Engel atıp böyle saçma bir konu açıldı. Bu saatten sonra para vs yollamam maalesef. Haksız olduğum bir durumda yok. Daha fazla bu gereksiz konuya cevap vermeyeceğim. İyi günler diliyorum...
Parayı yollamayacağın zaten mesajlarından belli oluyor, hâlâ haklı çıkmaya çalışman trajikomik. Adama para iadesi yapcak olsaydın konuyu kaldırırdı veya hiç açmazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...