İnception Dolandırıcılığı | Sakın Ürün Almayın!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DonsuzTurkk

java
En iyi cevaplar
4
Konuda yazılanları izliyorumda aynı 4 kişi etrafında dönüyor mesajlar.
İlginç olanda hepsinin bir takıma bağlı olması veya satıcı olmaları.
Korkmayın müşterinizi (ç)aldığım yok.
Herkes hak ettiği ekmeği yer. Eğer dolandırıcılık gibi bir amacım olsa önce para alır, yada skripti canlı göstermezdim. Hiç sorun yok. Sizler aranızda takılmaya devam edin. Forum gereğini yapacaktır.

baranwowkurt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:DD boş yorum yapmışsınız gerçekten adam almadan önce sistemi biliyor fiyatı biliyor sırf doldurmak için şey yazmış oraya iban neden istediniz saçmalık 13 14 yaşındaki çocuklar namus bekçisi kesilmiş

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Hahaha yakında acıklaması zaten gelıcek gorusmek uzere
dolandırıcı yakalandın

:DD boş yorum yapmışsınız gerçekten adam almadan önce sistemi biliyor fiyatı biliyor sırf doldurmak için şey yazmış oraya iban neden istediniz saçmalık 13 14 yaşındaki çocuklar namus bekçisi kesilmiş
cidden dolandırıcılık konusundan namus bekçiliğine nasıl getirdin konuyu anlayamıyorum çocukluğun ve başkalarına yalakalık yaptığın buradan belli oluyor

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Konuda yazılanları izliyorumda aynı 4 kişi etrafında dönüyor mesajlar.
İlginç olanda hepsinin bir takıma bağlı olması veya satıcı olmaları.
Korkmayın müşterinizi (ç)aldığım yok.

Ben satıcı değilim ve bir takımada bağlı değilim.

Eğer dolandırıcılık gibi bir amacım olsa önce para alır, yada skripti canlı göstermezdim.

Dolandırıcılık önce parayı almak ve skripti canlı göstermemek ile olmuyor sadece. Skriptten anlamayan birisine basit 20 satırlık bir skript için 40₺ fiyat çekip sana 20₺ demekte Dolandırıcılık oluyor.

Az önce gereksiz olan bu konuya cevap vermeyeceğim dedin ancak hala üste çıkmaya çalışıyorsun.

DonsuzTurkk

java
En iyi cevaplar
4
Ek olarak öncesinde geçen para konusunda konuşmamız bir nevi sözleşme niteliği taşımaktadır. İstediği ürünü teslim etmiş olmam ve arkadaşın ne kadar bilgisiz olursa olsun 20 TL ye kabul etmesi, benim açımdan bitmiş gitmiş bir şeydir.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Ek olarak öncesinde geçen para konusunda konuşmamız bir nevi sözleşme niteliği taşımaktadır. İstediği ürünü teslim etmiş olmam ve arkadaşın ne kadar bilgisiz olursa olsun 20 TL ye kabul etmesi, benim açımdan bitmiş gitmiş bir şeydir.

İnsanlara yol göstermen gerekirken bilgisizliğinden faydalanman ne kadar kötü, yazık gerçekten.

DonsuzTurkk

java
En iyi cevaplar
4
@ErenSB iki saattir basit basit. Bilgisiz bilgisiz. Kafamın etini yedin. Kolaydı madem, istediği şeyi biliyordun, sen neden yapmadın? Sonuçta bilmeyen biri bile yapabilirmiş ya hani...
Screenshot_7.png

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
@ErenSB iki saattir basit basit. Bilgisiz bilgisiz. Kafamın etini yedin. Kokaydı madem, istediği şeyi biliyordun, sen neden yapmadın? Sonuçta bilmeyen biri bile yapabilirmiş ya hani...

Senden satın almadan önce haberim olsa yapardım. 40₺ Fiyat çekecek halim yok ya ^_^

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
@ErenSB iki saattir basit basit. Bilgisiz bilgisiz. Kafamın etini yedin. Kolaydı madem, istediği şeyi biliyordun, sen neden yapmadın? Sonuçta bilmeyen biri bile yapabilirmiş ya hani...
Ekli dosyayı görüntüle 167913

1590766015704.png

Bana istediği şeyi çok daha farklı anlattı ve bende 100₺'si var dedim bu istediğin özelliğin ancak istediği şey basit bir skriptmiş.
Haberim olsaydı ücretsiz yapar verirdim. Üç beş kuruş için kimsenin bilgisizliğinden faydalanacak değilim.

DonsuzTurkk

java
En iyi cevaplar
4
Ekli dosyayı görüntüle 167914
Bana istediği şeyi çok daha farklı anlattı ve bende 100₺'si var dedim bu istediğin özelliğin ancak istediği şey basit bir skriptmiş.
Haberim olsaydı ücretsiz yapar verirdim. Üç beş kuruş için kimsenin bilgisizliğinden faydalanacak değilim.
Sanırım konuşan arkadaşlardan en az boş konuşan sensin. Ama bu boş knouşmadığını değiştirmez. :(

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Sanırım konuşan arkadaşlardan en az boş konuşan sensin. Ama bu boş knouşmadığını değiştirmez. :(

1590766338098.png

Bu gereksiz konuya daha fazla cevap vermeyeceğini belirttikten sonra neden hala buradasın? Herkes boş konuşuyor ise yorum yapmak zorunda değilsin. Tabi yaptığın şey ile yüzleşmek zoruna gitmediyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...