Deneme şansım yok zaten güncel taco kullanıyorum exploid korumalı ama bakacağımSaçma gelebilir ama benim de başıma gelmişti aynı durum. 1.12.2 spigot kullanıyordum paper çevirdim düzeldi. Hani gerçekten bu sebepten dolayı mıydı tam bilmiyorum ama ben bu şekilde çözüme ulaşmıştım. Dene istersen denemekten zarar gelmez.
Yani Spigotla alakalı değildir Pastabine giriş yapabilsem soruna bakardım ama sorun spigot'da olduğunu düşünmüyorumSaçma gelebilir ama benim de başıma gelmişti aynı durum. 1.12.2 spigot kullanıyordum paper çevirdim düzeldi. Hani gerçekten bu sebepten dolayı mıydı tam bilmiyorum ama ben bu şekilde çözüme ulaşmıştım. Dene istersen denemekten zarar gelmez.
yapımcıya ulaştım headdatabase pluginini kurmam gerektiğini söyeldi oradaki bir kaç hata için diğeri için ise 1 saatlik timings istediSorun Minions eklentisinde gözüküyor, eklenti güncel değilse güncelleyin/veya sunucunuza uygun sürümü yükleyin, sorun devam ederse yapımcısına ulaşabilirsiniz.
yapımcıya ulaştım headdatabase pluginini kurmam gerektiğini söyeldi oradaki bir kaç hata için diğeri için ise 1 saatlik timings istedi