EpicDragonEvent! [1.8 - 1.16] Hologram/Scoreboard sayaç, Ejderha Savaşı, Canavar dalgaları, Armor Stand sıralama, Animasyonlu yazılar, Arena yenileme!

Sistemi Nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    51

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
EpicDragonEvent'in 4.8.1. sürümü artık hazır. Yayınlanmadan önce pek çok değişiklik yaptık/geri çektik. Son derece iyi ilerlediğimizi söyleyebilirim. Satın alan arkadaşlar için özel bir Discord sunucusu kurup eklentinin yeni sürümlerine anında güncelleyebilmelerini sağladık.

Epic serisi sürekli güncellenen, göze hoş gelmeyen en ufak detayların bile düzeltildiği sürümlerdir.

- Öldürülenleri renksiz gösterme sorunu düzeltildi.
- Ödüller yenilendi ve detaylandırıldı. Artık En çok hasar veren 1., 2. ve 3. kişilere ödül verilebilecek.
- Canavar doğurma algoritması geliştirildi artık daha da iyi çalışıyor.
- Canavarlara zırh koyamama sorunu düzeltildi.
- Ejderha öldükten sonra komut çalıştırma eklendi.
- Artık sistem, Ejderha öldükten sonra en çok hasar veren 1., 2. ve 3. kişileri duyuru geçip, verdikleri hasarı ve yüzdelik canı gösteriyor!
- Bazı sunucularda etkinlik sonrası Spawn'a atmama sorunu düzeltildi.
- Canavarlardan çıkan TNT'ler artık biraz yukarı uçuyor ve daha havalı görünüyor.

Hasar duyurusu:
1591006838629.png

Konsola /broadcast ile komut girdirme:
1591006861023.png

Ödül ayarlama menüsü:
1591006907017.png

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Bu tarz bir sistem gördüğüme eminim, ama Türkçe ve menülü değildi, sıralama desteği de yoktu. Kesinlikle mükemmel!

killerpro4242

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Kesinlikle mükemmel bir skript @EnderrOyuncu 'da gördüm ve çok beğendim parasını kesinlikle hak ediyor eminim eğer param olsaydı 100tl verirdim emin olabilirsin başarılarının devamı dileğiyle :asık:
İyi Forumlar
İyi Oyunlar

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
EpicDragonEvent 5.0.0 Sürümü!

1. 1.8 ve 1.12.2 desteği eklendi!​
  2. Ejderhaya hasar verildiğinde actionbar'da can ve hasar bilgisi gösterme eklendi.
  3. Artık End etkinliği başlarken kaçıncı End etkinliği olduğu yazıyor.
  4. 'EDE Modifier Addon Kullan' seçeneği config.yml dosyasına eklendi.
    1596571063319.png
  5. Etkinlik saatine düzenle seçeneği eklendi. Artık etkinlik saati ve dakikası otomatik hesaplanabilecek. Gün ve Saniye kısmına istediğinizi yazabilirsiniz.​
  6. Ejderha istatistiklerini gösterebilmeniz için /ejderhastats komutu eklendi.
    1596571085673.png
  7. Ejderha hareketlerini bildirim olarak alabilmeleri için /ejderhabilgi komutu eklendi. (1.9+ içindir)
  8. Dünya kontrol kodları temize çekildi tek fonksiyona bağlandı. Olası sorunda tek kısmı değiştirebileceğiz ek olarak bu 10 kat daha sağlıklı oldu.​
  9. Blok yerleştirme sınırındaki sorun çözüldü.​
  10. Armor stand için özel addon (Skriptin içerisindeydi) gereksinimi kaldırıldı.​
  11. Minecraft vanilla 1.9+'da olan bir problemi manuel yoldan fixledik.​
  12. 1.8'de SkNBeeT gereksinimi kaldırıldı. 1.9+ için SkBee gereksinimi eklendi.​

Son düzenleme:

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Giderek gelişme olayını çok beğendim başarılar :1: