Sorcha0747
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
malesef çalışmadıDeluxeMenu jarını değiştir, son sürümü yükle tekrar dene.
taco spigot kullanıyorum spigot deniyeyim belki olurBence hostingin verdiği işletim sistemiyle - java sürümüyle seninkisi farklı diye düşünüyorum.
Ayrıca spigot jarlarıda değiştirmiş olabilirsin.
Aynen , sürüm değiştirmeden düz spigot ve paper denetaco spigot kullanıyorum spigot deniyeyim belki olur
versiyonu mu değiştirimPlaceholder güncellemeyi de dener misin. Placeholder da çalışmıyor. Bu eklentiler genelde bu tarz add-on isteyebiliyor.
Aynen, şu an sende yüklü olan placeholder loglarda göreceğin üzere klasörünü oluşturamıyor. Ayrıca sana tavsiyem taco spigot kullanmaman. Bazı pluginler ve skriptlerde itemleri algılamada sorun çıkartıyor.versiyonu mu değiştirim
tmAynen, şu an sende yüklü olan placeholder loglarda göreceğin üzere klasörünü oluşturamıyor. Ayrıca sana tavsiyem taco spigot kullanmaman. Bazı pluginler ve skriptlerde itemleri algılamada sorun çıkartıyor.
eyw teşekürler placeholder değiştirdim olduAynen , sürüm değiştirmeden düz spigot ve paper dene
Olmadı bbide placeholder api degistir bakalım.
eyw teşekürler placeholder değiştirdim olduAynen, şu an sende yüklü olan placeholder loglarda göreceğin üzere klasörünü oluşturamıyor. Ayrıca sana tavsiyem taco spigot kullanmaman. Bazı pluginler ve skriptlerde itemleri algılamada sorun çıkartıyor.
Rica ederim iyi forumlar.eyw teşekürler placeholder değiştirdim oldu
Rica ederim. iyi akşamlar.eyw teşekürler placeholder değiştirdim oldu