Sunucumda Reklam Yapan Benden Büyük Sunucular

koko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam forum nasılsınız?
8 yıldır bu minecraft aleminin içerisindeyim, son 2 yıldır devam ettirdiğim bir sunucum bulunmakta.
Bundan önce böylesini ne duydum ne gördüm.
Benim sunucum kemik kitleme hitap eden maksimum 20 online çeken genellikle 5 online gören bir sunucu.
Büyük 50-100 online çeken sunucular gelip sunucumda reklam yapıyor her gün 5-6 kişi banlamaktan bıktım.
Gidiyorum sunucularına yapmayın diyorum devam ediyorlar.
Anlamadığım olay şurada ben kimseye bulaşmıyorum içeriğini çalmıyorum haritasını çalmıyorum gidip başka sunucularda reklam yapmıyorum. Ş*refsizin biri çıkıp sunucumda reklam yapıyor.
Benim gibi aynı sorunları yaşayan arkadaşlar bu konu hakkında neler yapıyorsunuz neler ediyorsunuz.

Kanıtlarla beraber reklamcı sunucular : Kanıtlarla Beraber Emek Hırsızı Sunucular Listesi

Son düzenleme:

lolitsalexibald

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
adına üzüldüm kankam ama neden bu kişilerin adlarını saklıyorsun direk de şu sunucu bu sunucu bilelim bu gibi insanlar kendi emegiyle gelısmeyı bilmezler başkasının sunucuna gidip reklam yapar bide yetkili olucak gülünc durum sana dedigim gibi yapan sunucuların adlarını yaz görsünler bunu

koko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adına üzüldüm kankam ama neden bu kişilerin adlarını saklıyorsun direk de şu sunucu bu sunucu bilelim bu gibi insanlar kendi emegiyle gelısmeyı bilmezler başkasının sunucuna gidip reklam yapar bide yetkili olucak gülünc durum sana dedigim gibi yapan sunucuların adlarını yaz görsünler bunu
Yorumun için teşekkür ederim. Reklam yapan dev sunucular konusu yakında geliyor. :)

Spankly

Play.Agoranw.com
En iyi cevaplar
0
yöneticilerine bildirip o oyuncuların cezalandırılması lazımdır şahsen ben o sistemi uygulayacağım çünkü sağda solda başka kitleyi çalmak ne bileyim emek hırsızlığı :)

koko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yöneticilerine bildirip o oyuncuların cezalandırılması lazımdır şahsen ben o sistemi uygulayacağım çünkü sağda solda başka kitleyi çalmak ne bileyim emek hırsızlığı :)

Genellikle kendileri veya arkadaşları yapıyor sorunca oyuncum yaptı şeklinde bir açıklamada bulunuyorlar.

Spankly

Play.Agoranw.com
En iyi cevaplar
0
ne diyim hayırlısı 70 lira verip burda konu sabitleyip reklam tagı alsa sunucusuda başarılıysa zaten kitleyi toplar ama işte nerde beleş oraya yerleş kafasındalar :)

koko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ne diyim hayırlısı 70 lira verip burda konu sabitleyip reklam tagı alsa sunucusuda başarılıysa zaten kitleyi toplar ama işte nerde beleş oraya yerleş kafasındalar :)

Yok yok 70 lirada veriyor hem beleşini hem paralı reklamı iyi yapıyorlar, mesela şu an sağda gördüğün sunucuda reklam yaptı sunucumda :D

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Hatta sunucuma gelip kavga bile çıkardılar sövdüler felan sonra oyuncumuz felan filan dediler :D
Konuşturmaya şuanlık gerek yok zamanı gelince toplu konuşacağız o sunucularla...
o sunucudaki yöneticilerde bir sorun var. ben rehberdim gereksiz kişileri alıp durdular kafalarına göre, en sonunda bütün rehberleri atıp başka rehber aldılar. onlinesini de nasıl alıyor anlamış değilim. lobi mapi de çalıntı.