RynoWay | HUB | FACTİON | EMEKSKYBLOCK | HARDEMEKTE 100TL Sezon Ödülü | 0 Lag 20Den fazla Skript | Sezon Sonu Ödülü 200TL

RynoWay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
RynoWay.keyubu.com
Oyun Sürümü
[1.8/1.14]
Sunucu Slotu
400 [Sınırsız]
Sunucu Türü
EmekSkyblock,Faction,Survival
<> RynoWay Skyblock
# RynoWayda sezon ödülü bitmez!Bol eventli
# 20:00'da Bütün Mesleklerde 10X Event
# 19:00'da Sunucumuzda Yüzme Yarışması Düzelecek Ve Kazananı Büyük Ödüller Bekliyor
# Ve 21:30'da Spawner ve vip Çekili OLACAK!!
# Minecraft Sanal Evrenini Deprem Gibi Sarsacak!
# Sunucu Türü OpSkyblock[Yakında EmekSkyblock,Faction,Survival eklencek]
# Sen Yokken Bir Kişi Eksiğiz... Dönem RynoWay Skyblock Dönemi!
# SkyblockKonsepti'nin İmparatoru Geliyor...
# En İyi Yetkili Kadrosu Ve Her Şey Gözetim İçinde Olan Tek Sunucu!
# Kendine Özel Scriptleri Olan RynoWay Skyblock!
# Kapanma Riski Yok! Sezon 1.sine:200TL [İninal ile ödeme yapılır]
# Op Skyblock Sende Aramızda Yer Al Hayata Tat Kat! [AÇILIŞA ÖZEL]
# Eşsiz Çekilişler/Eventler/Yarışlar kısacası EĞLENCE
# Daha Fazlası İçin Gelebilirsin.
<> Sunucu İp: RynoWay.keyubu.com [Hosting gelecek]

tasarim1.png
tasarim2.png
tasarim3.png
tasarim4.png
2020-06-08_13.53.51.png
2020-06-08_13.53.58.png
2020-06-08_13.54.03.png
2020-06-08_13.54.14.png
2020-06-08_13.54.35.png

SeninAmaçınNe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Hazır map, hazır paket ile reklam verip sezon sonu ödülüne 200₺ koymak mı? Nasip olur mu aga

RynoWay.keyubu.com

Kendinize 10₺ verip bir alan adı alsaydınız 200₺ sezon ödülüne güvenip sunucuda oynardık. Yine de başarılar diliyorum, konu tasarımı güzel ancak üstüne yazı eklemeniz her şeyi bozmuş. Keşke yazılarınızı konu tasarımına ekleseydiniz.

RynoWay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hazır map, hazır paket ile reklam verip sezon sonu ödülüne 200₺ koymak mı? Nasip olur mu aga

RynoWay.keyubu.com

Kendinize 10₺ verip bir alan adı alsaydınız 200₺ sezon ödülüne güvenip sunucuda oynardık. Yine de başarılar diliyorum, konu tasarımı güzel ancak üstüne yazı eklemeniz her şeyi bozmuş. Keşke yazılarınızı konu tasarımına ekleseydiniz.
İstersen oynama zorunlu değil güvenmeyen gelmiyor zaten

CED

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Piyasayı ayarlamayı bilmeyen kardeşilerimize piyasa ayarladıktan sonra dışarı çıktım rehber yetkisi vermişlerdi geri girdiğimde ip ban atıldığını gördüm. ip resleyip tekrar girdiğimde niye ip-ban atıyorsun diyince anama avradıma söverek banladılar gel bi konuşalım adam akıllı diyorum düzgün konuşan yok daha geçen gün abi çeken insanların bugün ana avrat söverek banlayıp kaçmaları cidden garip. Bu arada sunucunun piyasasıdır yok spawnıdır fln arkadaşla yaptık hiç birini helal etmiyoruz o anama ettiğin küfürden sonra bu 14-15 yaşındaki çocukların 200 tl ödül verceğini düşünüyorsanız yalan hepsini oyuncu çekmek için yapıyorlar. Son olarakta sunucu 2 gb ram ile 200 tl ödül veriyorlardı daha yeni zar zor 4 gb da çıkardılar inanıpta oynicak varsa oynasın sıkıntı yok :) allah yolunuzu açık etsin dicemde yolun yol değil be kardeşim

Son düzenleme:

erdem132

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar sunucuya hic girmeyin derim dendine göre kurucu bey bazı insanlara küfretme hakkı veriormuş size istedikleri gibi 0r0spu evladı diye biliyor
ben mimar tagmo aldım hak ederek cok güzel bi yapı yapmıştım verdi
sonra cocuk dedi yanlış tag olmış (o€) tagı almalıydı dedi bende muteledim sonra beni banladılar sg diyerek
sonra geldimde bana belki ben ona bu hakkı verdim dendi
SUNCUYA HİC GİRMEYİN DERİM

RynoWay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar sunucuya hic girmeyin derim dendine göre kurucu bey bazı insanlara küfretme hakkı veriormuş size istedikleri gibi 0r0spu evladı diye biliyor
ben mimar tagmo aldım hak ederek cok güzel bi yapı yapmıştım verdi
sonra cocuk dedi yanlış tag olmış (o€) tagı almalıydı dedi bende muteledim sonra beni banladılar sg diyerek
sonra geldimde bana belki ben ona bu hakkı verdim dendi
SUNCUYA HİC GİRMEYİN DERİM
Arkadaşın yaşı 10 arkadaşlar yasuo maini gelmiş millete sövüyor egolanıyor