Pluginer Arıyorum. [Survival Server İçin]

myFatherDied

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhabalar pluginer arıyorum uzun zaman önce minecraftı bıraktım geçenlerde tekrar oynamaya başladım eskiden büyük bir sunucum vardı detayları discordta konuşuruz fakat kapattık pluginlerle ugraşmak istemedigimden pluginer arıyorum işi kaliteliyse düzgün yapabiliyorsa gerekirse ortagım olur ve hiçbir şekilde maddi yardım istemem her şeyi ben ödeyeceğim.
ALT TARAFA DISCORD ADRESINIZI YAZIN BEN EKLEYECEGIM TEŞEKKÜRLER.

myFatherDied

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ücretli plugin paketi de alabilirim kaliteliyse eğer pluginerim olacak kişiye her türlü desteği çıkarım iyi forumlar.

PredChaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhabalar pluginer arıyorum uzun zaman önce minecraftı bıraktım geçenlerde tekrar oynamaya başladım eskiden büyük bir sunucum vardı detayları discordta konuşuruz fakat kapattık pluginlerle ugraşmak istemedigimden pluginer arıyorum işi kaliteliyse düzgün yapabiliyorsa gerekirse ortagım olur ve hiçbir şekilde maddi yardım istemem her şeyi ben ödeyeceğim.
discordum: Mista Unfuckuble (Also Mert)#8625
şu an skyblock sunucusu kurmaya çalışıyorum pluginler vs hepsini kendim ayarlıyorum. Geçen senelerde 3 defa survival sunucu girişimim olmuştu (eğlence amaçlı). Para falan istemem, elimdeki sunucuyu bitirdiğimde istersen yardım edebilirim. Pluginlerde yetenekliyim diyemem tabi ama oturup uğraşması zevkli oluyor :D

PGKaan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
| Kağan#2087 eklenmezse
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu sunucuya gir bana yaz