yapsavun.com | konu arşive taşınabilir. | seneye belki tekrardan?

Layne

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu yazdığınız mesajlardan az da olsa sizi tanıyabildim bu yola girerken maddiyat için girdiğiniz bariz umarım sizlere inanan oyuncularınız pişman olmaz.Bu son yorum olacak bu konuya ait
Bu tarz da ilerleyen bir sunucu yönetme mantığı ile çok karşılaştım hepsi 1 sene dayanabildi,ama bana bakın ben hep burdayım umarım sizde doğru olanı bulursunuz biraz daha olgunlaşınca.​

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu yazdığınız mesajlardan az da olsa sizi tanıyabildim bu yola girerken maddiyat için girdiğiniz bariz umarım sizlere inanan oyuncularınız pişman olmaz.Bu son yorum olacak bu konuya ait
Bu tarz da ilerleyen bir sunucu yönetme mantığı ile çok karşılaştım hepsi 1 sene dayanabildi,ama bana bakın ben hep burdayım umarım sizde doğru olanı bulursunuz biraz daha olgunlaşınca.​
Eheh bunu bana anarşide item ve /sethome satan mı diyormuş. Teşekkür ederim önerileriniz için.

Son düzenleme:

lynes

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
anarşide premium satan biri başka sunucuya maddiyat için girdiniz diyince benim surat
1592905524632.png

EMIREDD

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eheh, teşekkürler. Reklam yapmaktaki kötü şeyi anlamadım, bunu herkes yapmıyor mu? Televizyonu açtığımızda bile dakikalarca süren reklam kuşakları var. Biz de youtuber arkadaşlardan yardım isteyip video yaptırtıyoruz ve burada konumuz var. Neye alındınız anlamadım.
ister sethome ister item satarım bu seni germez
seni kaç kere uyardım ?
geç kardeşim bu işi senin yaptırdığını biliyoruz.
inşallah bir daha reklam yapılır

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ister sethome ister item satarım bu seni germez
seni kaç kere uyardım ?
geç kardeşim bu işi senin yaptırdığını biliyoruz.
inşallah bir daha reklam yapılır
Kendinizle çelişin ondan sonra ister satarım ister satmam :D Beni uyarmış mısınız, ay özür dilerim. Çok komiksiniz vallahi. Şimdi bir de yediremeyip sunucuma gelip reklam yapıyorsunuz.
unknown.png

Konuştukça rezil oluyorsunuz, biraz sakin daa.

Oliver3765

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendinizle çelişin ondan sonra ister satarım ister satmam :D Beni uyarmış mısınız, ay özür dilerim. Çok komiksiniz vallahi. Şimdi bir de yediremeyip sunucuma gelip reklam yapıyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 171475
Konuştukça rezil oluyorsunuz, biraz sakin daa.
Yan hesapla reklam yapıp güldürmen neyse de ip lerini iletirsen görseldeki kişilerin sunucudan ipbanlayayım. Ben senin gibi savunup mutelamam merak etme. Discorddan oyuncuların ip lerini bekliyorum

lynes

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yan hesapla reklam yapıp güldürmen neyse de ip lerini iletirsen görseldeki kişilerin sunucudan ipbanlayayım. Ben senin gibi savunup mutelamam merak etme. Discorddan oyuncuların ip lerini bekliyorum
ne diyeyim ben şimdi :D bize gelip reklam yapıyorsunuz der, aynısını söylesek biz yan hesap açmış oluyoruz hala devam etmeniz ayrı bi komik,"anarşi" sunucunuzda ipi verde ipbanlayayım diyorsun -,- bence sunucuya laf etme hakkına sahip değilsin

Son düzenleme:

lynes

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
insanları rahatsız edicek derecede anlamsız emojiler spamlıyordun :hmm1: kurallarda açık arayıp ss almak yerine sadece uysan belki böyle sorunlarla karşılaşılmazdı

Layne

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
insanları rahatsız edicek derecede anlamsız emojiler spamlıyordun :hmm1: kurallarda açık arayıp ss almak yerine sadece uysan belki böyle sorunlarla karşılaşılmazdı
O kişi ben değilim ama bende olabilirdim oyuncu ile bu şekilde konuşulmaz bu bir.ikincisi açık arıyor olsayım gizli olanı bulurdum ama siz bu lafları konuşurken utanmadıysanız bende bunları burada paylaşınca açık aramış olmam.Aşağıda wafelar yazıyor diye bir bölüm var ve siz beni nasıl onları yazan kişi olarak gördünüz neyse güzel ve boş bir yorum.

lynes

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

O kişi ben değilim ama bende olabilirdim oyuncu ile bu şekilde konuşulmaz bu bir.ikincisi açık arıyor olsayım gizli olanı bulurdum ama siz bu lafları konuşurken utanmadıysanız bende bunları burada paylaşınca açık aramış olmam.Aşağıda wafelar yazıyor diye bir bölüm var ve siz beni nasıl onları yazan kişi olarak gördünüz neyse güzel ve boş bir yorum.
ss aldığını görünce senin yazdığını falan sandım :D adam gelip +18 ve 31 spamlıyıp duruyordu ve iletişimi kirletiyordu, anlamsız şekilde emoji spamlamak normal bir şey değil, ayrıca biz kimseyle kötü bir şekilde konuşmadık adama düzgünce anlatmaya çalıştık oda anlamak istemedi diyelim

lynes

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
haklı çıkana kadar devam edecek gibi duruyorsun xd

Son düzenleme: