Eheh bunu bana anarşide item ve /sethome satan mı diyormuş. Teşekkür ederim önerileriniz için.Bu yazdığınız mesajlardan az da olsa sizi tanıyabildim bu yola girerken maddiyat için girdiğiniz bariz umarım sizlere inanan oyuncularınız pişman olmaz.Bu son yorum olacak bu konuya ait
Bu tarz da ilerleyen bir sunucu yönetme mantığı ile çok karşılaştım hepsi 1 sene dayanabildi,ama bana bakın ben hep burdayım umarım sizde doğru olanı bulursunuz biraz daha olgunlaşınca.
anarşide premium satan biri başka sunucuya maddiyat için girdiniz diyince benim suratBu yazdığınız mesajlardan az da olsa sizi tanıyabildim bu yola girerken maddiyat için girdiğiniz bariz umarım sizlere inanan oyuncularınız pişman olmaz.Bu son yorum olacak bu konuya ait
Bu tarz da ilerleyen bir sunucu yönetme mantığı ile çok karşılaştım hepsi 1 sene dayanabildi,ama bana bakın ben hep burdayım umarım sizde doğru olanı bulursunuz biraz daha olgunlaşınca.
ister sethome ister item satarım bu seni germezEheh, teşekkürler. Reklam yapmaktaki kötü şeyi anlamadım, bunu herkes yapmıyor mu? Televizyonu açtığımızda bile dakikalarca süren reklam kuşakları var. Biz de youtuber arkadaşlardan yardım isteyip video yaptırtıyoruz ve burada konumuz var. Neye alındınız anlamadım.
Kendinizle çelişin ondan sonra ister satarım ister satmamister sethome ister item satarım bu seni germez
seni kaç kere uyardım ?
geç kardeşim bu işi senin yaptırdığını biliyoruz.
inşallah bir daha reklam yapılır
Yan hesapla reklam yapıp güldürmen neyse de ip lerini iletirsen görseldeki kişilerin sunucudan ipbanlayayım. Ben senin gibi savunup mutelamam merak etme. Discorddan oyuncuların ip lerini bekliyorumKendinizle çelişin ondan sonra ister satarım ister satmamBeni uyarmış mısınız, ay özür dilerim. Çok komiksiniz vallahi. Şimdi bir de yediremeyip sunucuma gelip reklam yapıyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 171475
Konuştukça rezil oluyorsunuz, biraz sakin daa.
ne diyeyim ben şimdiYan hesapla reklam yapıp güldürmen neyse de ip lerini iletirsen görseldeki kişilerin sunucudan ipbanlayayım. Ben senin gibi savunup mutelamam merak etme. Discorddan oyuncuların ip lerini bekliyorum
O kişi ben değilim ama bende olabilirdim oyuncu ile bu şekilde konuşulmaz bu bir.ikincisi açık arıyor olsayım gizli olanı bulurdum ama siz bu lafları konuşurken utanmadıysanız bende bunları burada paylaşınca açık aramış olmam.Aşağıda wafelar yazıyor diye bir bölüm var ve siz beni nasıl onları yazan kişi olarak gördünüz neyse güzel ve boş bir yorum.insanları rahatsız edicek derecede anlamsız emojiler spamlıyordunkurallarda açık arayıp ss almak yerine sadece uysan belki böyle sorunlarla karşılaşılmazdı
ss aldığını görünce senin yazdığını falan sandım
O kişi ben değilim ama bende olabilirdim oyuncu ile bu şekilde konuşulmaz bu bir.ikincisi açık arıyor olsayım gizli olanı bulurdum ama siz bu lafları konuşurken utanmadıysanız bende bunları burada paylaşınca açık aramış olmam.Aşağıda wafelar yazıyor diye bir bölüm var ve siz beni nasıl onları yazan kişi olarak gördünüz neyse güzel ve boş bir yorum.