Yardım Hub Server Açma

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Efendim TeamViewer programını güvenmediğiniz kişilere vermek sakıncalı bir süreçtir. Eğer ki yardım gerekli kısımlar olursa buradan çekinmeden sorabilirsiniz.

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Merhabalar! Kendi bilgisayarınızdan hub sunucu kurmak çok zor bir meseledir. Sisteminizin bir server makinesi kadar iyi olması gerekiyor ve sürekli bir şekilde açık kalması gerekiyor.

SolidSteed

Fake Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
6
Yinede ping yapabilir, ücretsiz hostlardan açabilirsin, hub açabilecek bir ücretsiz host varmı bilmiyorum.
Aslında var ve 8 gb ram verdiğini iddia ediyor(En başta 2 GB support discord sunucularına katılırsan 12 gb'ın 8'ini kullanabiliyor), essentialsın /gc ve /lag komutlarıyla baktığında da 8000 MB olarak görünüyor ancak çok ağır eklentileri yüklesen de hiçbir şey yüklemesen de en fazla 700 MB ram harcıyor. Çok saçma. Ama yine de kullanmak isterse biraz araştırsa bulur.

bedavamc hadi iyi spo verdim

ThePizm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
7
Aslında var ve 8 gb ram verdiğini iddia ediyor(En başta 2 GB support discord sunucularına katılırsan 12 gb'ın 8'ini kullanabiliyor), essentialsın /gc ve /lag komutlarıyla baktığında da 8000 MB olarak görünüyor ancak çok ağır eklentileri yüklesen de hiçbir şey yüklemesen de en fazla 700 MB ram harcıyor. Çok saçma. Ama yine de kullanmak isterse biraz araştırsa bulur.

bedavamc hadi iyi spo verdim
FreeMCHost değilmiydi o :D Ancak çok laglı, uğraşmaya deymez.