Servere noldu girilmiyorYetkili alımlar başlamıştır sende hemen gel!!!
NeoRampaGe.aternos.me
Kapanmayan aternos sunucusu!!!
Yetkili ihtiyacmız var.
Survival Neo RampaGe
Reklam ön ekine para vermişsiniz, ancak sunucunuz aternos.Yetkili alımlar başlamıştır sende hemen gel!!!
NeoRampaGe.aternos.me
Yetkili ihtiyacmız var.
Survival Neo RampaGe
Cidden o paralı mıydı? Ben bilmiyordum da. Ne kadar peki, yanii bir aternos host için fazla para vermiş olamazlar değil mi?Reklam ön ekine para vermişsiniz, ancak sunucunuz aternos.![]()
Aternos sunucuya para verebileceklerini sanmıyorum ama reklam ön eki ücretlidir.Cidden o paralı mıydı? Ben bilmiyordum da. Ne kadar peki, yanii bir aternos host için fazla para vermiş olamazlar değil mi?
ön ekinden bahsediyorum ben de zatenAternos sunucuya para verebileceklerini sanmıyorum ama reklam ön eki ücretlidir.
Bir saniye kaç tl olduğuna bakıyorum bildiğim kadarıyla bunlar baya pahalıydı çünkü.ön ekinden bahsediyorum ben de zatenbence ucuzdur çünkü ücretsiz sunucuya fazla para verip ön ek şey yapmazlar yani
Reklam ön eki 35 TL olarak görünüyor, bu ücreti bir kaç ay önce görmüştüm. Belki zam gelmiştir.ön ekinden bahsediyorum ben de zatenbence ucuzdur çünkü ücretsiz sunucuya fazla para verip ön ek şey yapmazlar yani
Ohooo, ciddi misin yaa? Aternos ön eki ücretsizdir o zaman yoksa yapmaz yani bence bir bedava sunucu içinReklam ön eki 35 TL olarak görünüyor, bu ücreti bir kaç ay önce görmüştüm. Belki zam gelmiştir.
Gariptir ki Reklam ve Sponsorluk konusunda "REKLAM Aternos" diye bir ön ek bulunmuyor. Hatta Aternos içeren ve satılan bir şey yok.Ohooo, ciddi misin yaa? Aternos ön eki ücretsizdir o zaman yoksa yapmaz yani bence bir bedava sunucu için
beni banladın önemli bir şey söylicektim ama banladın o yüzden söylemicem ama unban yaparsan söylerimYetkili alımlar başlamıştır sende hemen gel!!!
NeoRampaGe.aternos.me
Yetkili ihtiyacmız var.
Survival Neo RampaGe
30 Saniye Ban Attım ve Senin Gelip Yetkili Olamayıp Beni Aşşağılaman Aptalcaydı.beni banladın önemli bir şey söylicektim ama banladın o yüzden söylemicem ama unban yaparsan söylerim
Dostum Ön Ek Bedava ve Siz Bunu Neden TaktınızGariptir ki Reklam ve Sponsorluk konusunda "REKLAM Aternos" diye bir ön ek bulunmuyor. Hatta Aternos içeren ve satılan bir şey yok.