Youtube, Twitter ve Netflix kapanıyormuş...

Kapanır mı?

• Evet.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır ama kısıtlanır.

Kullanılan: 8 57.1%
  • Hayır.

Kullanılan: 6 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    14

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
VPN kullanarak çoğu kişi girmeye devam eder kapansa bile

KrishCips289961

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Youtube, Twitter ve Netflix kapanıyormuş...
Selam dostlar, bugünkü mevzu da twitter ve youtubeda da gündeme gelmiş şu "kapanma" kararı. Bence kapatılırsa çok kötü olur. Çünkü bu alanlarda bildiğiniz üzere oyun, dizi/film, sosyal aktivite, eğlenceli vakit, gündem, haberler ve eğitim gibi birçok ama birçok şey yapıyoruz. Bunlar kapatılırsa özgürlük hakkımızın kısıtlanacağını düşünüyorum. Yani şu hayatta karantinada en çok vakit geçirdiğimiz platformu da elimizden almasınlar. Siz ne düşünüyorsunuz? (Lütfen yorumlar siyasete taşımayalım.)
Eee napcaz biz şimdi :(

olcayturk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Bunu yapmasındaki neden o kadar insanın sosyal medya ve benzeri uygulamalarda vakit geçirmesi ve tonlarca kazanılan paranın yurt dışına gitmesi. Ülke içine bir katkısının olmasını istediğinden dolayı kapatmak istiyor. Zaten türkiye içinde şirket açarlarsa vazgeçeceğini bildirmiş. Anlayacağınız herkes köpek gibi devlete çalışacak bunu istiyor.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Bunu yapmasındaki neden o kadar insanın sosyal medya ve benzeri uygulamalarda vakit geçirmesi ve tonlarca kazanılan paranın yurt dışına gitmesi. Ülke içine bir katkısının olmasını istediğinden dolayı kapatmak istiyor. Zaten türkiye içinde şirket açarlarsa vazgeçeceğini bildirmiş. Anlayacağınız herkes köpek gibi devlete çalışacak bunu istiyor.
siyaset yapmasak mı diyorum hani forum burası :/

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
Twitter benim bildiğim anonim olarak görüşlerimizi paylaşabildiğimiz bir yer. Eğer ki sosyal medya düzenlemesiyle bu anonimlik kalmazsa kimse kendi görüşlerini paylaşamaz. Hele ki bu karantina günlerinde sosyal medya olmazsa, saçma saçma tv dizileri mi seyredeceğiz?

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Twitter benim bildiğim anonim olarak görüşlerimizi paylaşabildiğimiz bir yer. Eğer ki sosyal medya düzenlemesiyle bu anonimlik kalmazsa kimse kendi görüşlerini paylaşamaz. Hele ki bu karantina günlerinde sosyal medya olmazsa, saçma saçma tv dizileri mi seyredeceğiz?
evleneceksek gel feat bayoreo