İstek Hareketli Resim Minecraft

kalpazankizan321

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8.x
Hocam öncelikle Selamun Aleyküm. Benim isteğim BannerLordda örnek veriyorum herhangi bir resmi haritalarla bir yere koyabiliyoruz ya. Mesela resim yerine direk site adresi verelim ve o sitedeki resmi haritalarla veya tablolarla bir yere koyabilelim. Site adresi istememim sebebi de sitedeki resim sürekli (yani belli dakikalarda) güncellenecek. Sitedeki resim güncellenince de oyundaki de güncellensin istiyorum. Yani bir nevi istatistik resmi diyebiliriz. SonOyuncu da olduğu gibi sürekli güncellenecek istatistik kısmı güncelleniyor ya orada. Bu gibi bir eklenti var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz?

kalpazankizan321

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam öncelikle Selamun Aleyküm. Benim isteğim BannerLordda örnek veriyorum herhangi bir resmi haritalarla bir yere koyabiliyoruz ya. Mesela resim yerine direk site adresi verelim ve o sitedeki resmi haritalarla veya tablolarla bir yere koyabilelim. Site adresi istememim sebebi de sitedeki resim sürekli (yani belli dakikalarda) güncellenecek. Sitedeki resim güncellenince de oyundaki de güncellensin istiyorum. Yani bir nevi istatistik resmi diyebiliriz. SonOyuncu da olduğu gibi sürekli güncellenecek istatistik kısmı güncelleniyor ya orada. Bu gibi bir eklenti var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz?
bannerboard olacak o :)

Thanagor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
5
- Bu plugini deneye bilersiniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Fakat, 1.15 için, ama deneye bilirsiniz, belki çalışır.

/tomap URL - bu komut sayesinde yazdiginiz URL'deki resimi ekliyor.

- Bu plugin ise eskiden çok kullanılırdı:

Bu plugin 1.8 için uyumlu

/fp set <URL> - bu komut sayesinde yazdiginiz URL'deki resimi ekliyor.

Not: Olacağından emin değilim ama resimi URL'si sabit kalacak şekilde değişirseniz, oyunda da resim değişir sanırım.

Son düzenleme:

kalpazankizan321

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- Bu plugini deneye bilersiniz:

Fakat, 1.15 için, ama deneye bilirsiniz, belki çalışır.

/tomap URL - bu komut sayesinde yazdiginiz URL'deki resimi ekliyor.

- Bu plugin ise eskiden çok kullanılırdı:

Bu plugin 1.8 için uyumlu

/fp set <URL> - bu komut sayesinde yazdiginiz URL'deki resimi ekliyor.

Not: Olacağından emin değilim ama resimi URL'si sabit kalacak şekilde değişirseniz, oyunda da resim değişir sanırım.
Çok sağ olun deneyeceğim.