Sorcha0747
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
- Oyun Sürümü
- 1.8
Merhaba bana ücretsiz bir plugin lazım killaurayı antiknockbak fly spider macro vb stabil şekilde engelleyebilicek bilicek pluginleri yazarsanız
+1 yapımcısıyla iletişime geçersen eğer sana indirimde uygulayacağını düşünüyorum bayaha kaliteli bir koruma.Paralı lazım olur ise Spartan öneririm.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Param yok okadar eger hala sende bulunuyorsa bana dc den atarmısınSpartan Anti Cheat önerimdir. Eskiden kullanmıştım. Çok kullanışlı ve kaliteli plugindir.
Peki bu konuda eminmisiniz bana hiç gerçekçi gelmedi sunucum +30 civarı40 dan fazla tekil oyuncun yoksa matrix öneririm kesinlikle fakat matrix 35 40 oyuncudan sonra kafayı yiyor ( free versiyonu )
Kesinlikle matrix almanı öneriririm düzenli güncelleme getiren nadir plugin
Bizzat kendim denedim 30 40 oyucuya kadar sorunsuz calıstı matrix fakat sonrasında kafayı yedi zaten matrixin discorduna gir orada yazıyor belirli bir userden sonra free kafayı yiyor diyeePeki bu konuda eminmisiniz bana hiç gerçekçi gelmedi sunucum +30 civarı
Ücretli eklentileri paylaşmak başını yakabilir.Param yok okadar eger hala sende bulunuyorsa bana dc den atarmısın