kaptanpilott
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
herkes bırakıyor ._.SO'nun artık oyuncu çekeceğini sanmıyorum açıkçası.
Zaten yaklaşık 3 aydır Son Oyuncu'yu bile duymadım en son 4 ya da 5 ay önce duymuşumdur ölü sunucuya dönüştüherkes bırakıyor ._.
craftrise çalıyor ekliyor sonra sunuyor o yüzden oyuncusu kalmıyor xdZaten yaklaşık 3 aydır Son Oyuncu'yu bile duymadım en son 4 ya da 5 ay önce duymuşumdur ölü sunucuya dönüştü
Videonun birazını izledim güzel video aslında ama premiumun varsa bence SO ya da CR gibi sunucular yerine hypixel gibi sunuculara gitmelisin hem kitlesi kaliteli hem de global dolayısıyla çok fazla sıkıntı çıkmaz. Hem çok çok daha az hile var, hile korumaları muhteşem. Her şeyi algılıyor
ve craftrise clientten 30 gün ban yedim evet her şeyi gerçekten algılıyorVideonun birazını izledim güzel video aslında ama premiumun varsa bence SO ya da CR gibi sunucular yerine hypixel gibi sunuculara gitmelisin hem kitlesi kaliteli hem de global dolayısıyla çok fazla sıkıntı çıkmaz. Hem çok çok daha az hile var, hile korumaları muhteşem. Her şeyi algılıyor![]()
CR client ile hypixel girip ban mı yedin? Eğer öyleyse büyük random geliyor. Ama çirkin göründüğü için atmayacağımve craftrise clientten 30 gün ban yedim evet her şeyi gerçekten algılıyor![]()
bedwars girmiştim altın kasıyordum sonra watchdogtan banlandım bir anda. bende böyle shifte spam atıyordum dedim raporladılar mı da canlı izleyip banladılar. sonra fark ettim araştırdım bundanmışCR client ile hypixel girip ban mı yedin? Eğer öyleyse büyük random geliyor. Ama çirkin göründüğü için atmayacağım![]()
bu videoyu nasıl görebilirim Özel olarak gösterir