aradım ki bulamadım istiyorum. google aramasında çıkanlar depo ile birlikte kullanılıyor. Tek istediğim paranın yatırılıp çekilebilmesi. Plugin buldum bir tane fakat o da 1.15. Yorum atmak için atmayın lütfen ukala'lığa giriyor bu.Direk Google aramamı atayımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.gayet güzel seçenekler var, ilk plugin paralı, istediğini seç başka sorun olursa yardım edelim.
1.16.1 kullanıyorum bank lite indirdim çalışıyor fakat sol tarafta para çekme sağ tarafta para yatırma var. Source kodu olmadığı için düzenliyemiyorum normalde sol tarafta para yatırma sağ tarafta para çekme olmalı. Bildiğin gui'li değil de chat komutlu para çekme ve yatırma var mı olmadı ben kendim gui'sini yapacağım.
çok teşekkür ederim süpersin ben 1.15 olarak görmüştüm sürümünü o yüzden indirmedim. 1.16.1 desteklediğini bilmiyordum.Kendi yaptığım EnderBank eklentimi kullanabilirsin. GUI %100 Ayarlanabilir. Faiz özelliği mevcut fakat kapatıp açabilirsin. Seviye sistemi vesaire mevcut. Spigot ve wiki(ingilizce):Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eğer yardım lazım olursa lütfen bana ulaşın.
Mantıken çalışması lazım, deprecated bir metod kullanmadım versiyon arasında. Lütfen 1.16.1'de çalıştırdığınızda tam çalışıyorsa bana bildirin lütfen, spigot'a ekleyeyim. Ayrıca 1.16.1 test edilmediği için hataları olabilir, eğer olursa en kısa süre içinde bana özel mesaj aracılığıyla bildirin. Rica ederim ^^çok teşekkür ederim süpersin ben 1.15 olarak görmüştüm sürümünü o yüzden indirmedim. 1.16.1 desteklediğini bilmiyordum.
Mantıken çalışması lazım, deprecated bir metod kullanmadım versiyon arasında. Lütfen 1.16.1'de çalıştırdığınızda tam çalışıyorsa bana bildirin lütfen, spigot'a ekleyeyim. Ayrıca 1.16.1 test edilmediği için hataları olabilir, eğer olursa en kısa süre içinde bana özel mesaj aracılığıyla bildirin. Rica ederim ^^
Lütfen hatayı bana özel mesajtan atın. (Ayrıca, SmartInvsAPI kurulu, değil mi? Çoğu kişi unutuyor.)maalesef çalışmadı version desteklemiyor.
Merhaba bize banka plugini lazım sizin sistem nasılKendi yaptığım EnderBank eklentimi kullanabilirsin. GUI %100 Ayarlanabilir. Faiz özelliği mevcut fakat kapatıp açabilirsin. Seviye sistemi vesaire mevcut. Spigot ve wiki(ingilizce):Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eğer yardım lazım olursa lütfen bana ulaşın.