Davet Konu Güncellendi! / +2000 ÜYE - [Discord Türkiye'nin En Büyüğü] | Atomart Sanat & Anime & Etkinlik Topluluğu

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Birçok üyemizin katıldığı çizim etkinliğinin videosunu izlemeyi unutmayın:

BaMsi

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Çizim ile uğraşmayan bir insanım fakat bu sunucuda saygı ve muhabbet çok güzel sunucuya katılmak için çizimle ilgilenmenize gerek yok sohbet etmek isterseniz bile uğrayabileceğiniz bir yer.:1:

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Yazarlıkla ilgili bir kanal açılsa fena olmazdı sanki atom bey :ıslıkçı:

Gelmenizi tavsiye ederim, iyi sohbet dönüyor :1:

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Yazarlıkla ilgili bir kanal açılsa fena olmazdı sanki atom bey :ıslıkçı:

Gelmenizi tavsiye ederim, iyi sohbet dönüyor :1:
Edebiyat-Tarih ve Kütüphane gibi odalar var, üyelerden bazıları o tarzda kanalların daha fazla olmasını istemişti. Düşüneceğiz. :cay:

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Her daim elimden geldiğince yardım etmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı; her yaştan insanların bir arada saygılı ve seviyeli bir şekilde iletişim kurabilmesini, sanat gibi önemli bir konuda birbirleriyle yardımlaşmalarını, birlikte gelişmelerini hedefledim. An itibariyle hedefimde çok büyük bir yol katettim. Her forumdaş davetlidir. :şapka:

1000 üyeye özel etkinlik videomuz yakında sizlerle! Bildirimleri açarak haberdar olabilirsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Sunucu içi gruplaşma var. alışması çok zor. graphic designerim. yetkili paylaşınca direkt olarak yıldız basıyorlar fakat herhangi biri paylaşınca 1-2 emoji harici gelmiyor.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Sunucu içi gruplaşma var. alışması çok zor. graphic designerim. yetkili paylaşınca direkt olarak yıldız basıyorlar fakat herhangi biri paylaşınca 1-2 emoji harici gelmiyor.
İnsanlar arkadaşlarını çağırarak 04:00'e kadar sunucuda takılıyor gruplaşma olarak görmen gayet normal. Sürekli ilgi çekici çalışmalar paylaşırsan istemediğin kadar yıldız alırsın, tekrardan hoş geldin.:şapka:

1000 üyeye özel etkinlik videomuz yayınlandı, iyi seyirler!

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Stüdyo ekibimizin projesi yayınlandı, iyi seyirler!

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
geliom abi beni kabul eder misiniz

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
3. Yılımıza özel etkinlik videosu, iyi seyirler.