- En iyi cevaplar
- 11
Vanillada portal ile nether dışında bir yerden bir yere gidemezseniz. O yüzden Spigot ya da Bukkit kullanın.ben Vanilla kullanıyom ama
Vanillada portal ile nether dışında bir yerden bir yere gidemezseniz. O yüzden Spigot ya da Bukkit kullanın.ben Vanilla kullanıyom ama
okVanillada portal ile nether dışında bir yerden bir yere gidemezseniz. O yüzden Spigot ya da Bukkit kullanın.
tamam kurdum ama ne yapacam şimdi
dediği pluginleri indirin. sonra da tutorialları izleyin.tamam kurdum ama ne yapacam şimdi
indirdim ama tutorial nerededediği pluginleri indirin. sonra da tutorialları izleyin.
plugini googlede araştırın. spigot sayfasında tutorial videoları olacaktır.indirdim ama tutorial nerede
siz bir link atsanız daha kolay olurplugini googlede araştırın. spigot sayfasında tutorial videoları olacaktır.
googleden bakabilirsiniz bende google amcayım ama her sorunun olduğunda yardım konusu açarsan eh be yeter diyecektir insanlarsiz bir link atsanız daha kolay olur
aradım doğru bulamadımgoogleden bakabilirsiniz bende google amcayım ama her sorunun olduğunda yardım konusu açarsan eh be yeter diyecektir insanlarkendin de araştırmayı öğrenmelisin.
sadece şu sihirli şeyleri yazacaksınız ve önünüze direkt olarak çıkacak: multiverse core portal tutorialaradım doğru bulamadım
değişik bir şey ama kendi komutlarımı nasıl eklerim?sadece şu sihirli şeyleri yazacaksınız ve önünüze direkt olarak çıkacak: multiverse core portal tutorial
ya plugin kodlarsın ya da skript ile yaparsın.değişik bir şey ama kendi komutlarımı nasıl eklerim?
on execute command /asdasd:
...
ben dünyayı sonunda yükledim sebep ben sadece world_the_end ve world_nether ı yüklediğim içinmişya plugin kodlarsın ya da skript ile yaparsın.
örnek skript:
aklıma gelmedİ gerisini bulabilirsiniz araştırarak.Kod:on execute command /asdasd: ...