Yeni Türk oyunu sabotaj

SeyhaNk222

Kömür Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Yeni Türk oyunu sabotaj hakkındaki düşüncelerimi yazıyım kesinlikle karalama vs yapmıyorum ama grafikler arayüz felan zuladan farkı yok şahsi düşüncem zulanın aynısı tutmayacağını düşünüyorum.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Ona bakılırsa zula da çakma CS. Sabotaj da Zulanın daha çöp hali. Fizik hala yok. Artık bu türkler doğru düzgün oyun yapmaya başlasa...
(Tabikide Crysis hakkında demiyorum Crysis türk oyunu olarak orjinal oyun zaten. Türkler bi işi beceremiyor. Hep basit yoldan paraya gitmeye amaçlıyor. Fakat ortada emek yok.)

SeyhaNk222

Kömür Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Ona bakılırsa zula da çakma CS. Sabotaj da Zulanın daha çöp hali. Fizik hala yok. Artık bu türkler doğru düzgün oyun yapmaya başlasa...
(Tabikide Crysis hakkında demiyorum Crysis türk oyunu olarak orjinal oyun zaten. Türkler bi işi beceremiyor. Hep basit yoldan paraya gitmeye amaçlıyor. Fakat ortada emek yok.)
ayn kanka amaç mmofps yapalım wolfteam mantığı nakit çeksinler para kazanalım diye düşünüyolar (wolfteam türk oyunu olmadığını biliyorum)

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
2014 den kalma bir tarayıcı fps oyununa benziyor. Vuruş hissiyati, grafikler 0.

lolitsalexibald

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hızlıca köşeyi dönmek için yapılmış bir oyun gibi yeni cıkan türk oyunları neden yaratıcı olmak yerıne hep aynı oluyor

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
eğer bir kurum olarak yüksek miktarda para kazanıyorsan bu motorlarla, yüzdeli olarak bir para ödemek zorundasın, hatta istersen şirketli olan paketleri alsan bile bu durum değişmiyor.
Ancak eğer yüksek bir paraları yoksa, bir oyunun klonunu yapmak yerine daha basit ve güzel oyunlar yapabilirlerdi.

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Zulaya benzetmeye çalışmışlar, ayrıca hiçbir özelliği yok ancak sistemi çok iyi olmayan kişiler için şu korona günlerinde zaman geçirmek için alternatif bir seçenek gibi gözüküyor :leley:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
hayatımda gördüğüm en komik ve rezalet ragdoll fiziklerini koymuşlar oyuna hahahahahaha