erdoly35123
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
alıntı ile çalıntı arasındaki farkı keşke idrak edebilsen dostumHaritalarınız çalıntı daha fazla emek vermeliydiniz
alıntı ile çalıntı arasındaki farkı keşke idrak edebilsen dostumHaritalarınız çalıntı daha fazla emek vermeliydiniz
Ekli dosyayı görüntüle 173895
goldencity.batihost.netEkli dosyayı görüntüle 173896
/adakit 64 tane demirblok spawner ve bir sürü yüksel levelli blok eklenmiştir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sizlere Samimi Ve Keyifli Oyun Zevki Sunmak İçin Elimden Geleni Yapmaya Çalışıyorum.
Saygılarıma GC kurucu erdemozkan
ForumGamera da ayrıca teşekkürler bizi sizlere ulaştırdığı için
Sunucu IP : goldencity.batihost.net
IP: goldencity.batihost.net
KURUCU DİSCORD:
erdoly35#9122
YAMA NOTLARI
Spawner Market Eklendi
Hediye Vipler Uzatıldı
Takas Sistemi Geliştirildi
/adakit 64 tane demirblok spawner eklenmiştir.
İyi oyunlar
kanka tasarım ayarlanıcak sağol yorumun için.Sunucu hoşa benziyor ancak tasarım aşırı kötü![]()
hahahaha dostum senin böyle kart görüşlü olman çok sıkıntı biraz insanlığın için otur kendini düşün ayrıca halim vaktim yerinde işimde gücünde insanım zevki için ama sen bu güzel işi böyle konuşman aynı ülkenin vatandaşı olarak biraz ben üzüldümKonu tasarımı berbat. Ayrıca aşırı zengin misiniz de sunucu paralarını kendi cebinizden verip vipleri mehmetçik vakfına bağışlayacaksınız? 16 GB ramden bahsediyoruz.
wow tebrikler duyarın duyarını kastınız.hahahaha dostum senin böyle kart görüşlü olman çok sıkıntı biraz insanlığın için otur kendini düşün ayrıca halim vaktim yerinde işimde gücünde insanım zevki için ama sen bu güzel işi böyle konuşman aynı ülkenin vatandaşı olarak biraz ben üzüldüm
Kardeşim Kuleli Harbiyesininde 2 Sene Okudum 15 Temmuzda Darbe Girişimi İle okulumuz kapandı istersen daha fazla münakaşa edebilirizwow tebrikler duyarın duyarını kastınız.
banane umrumda mıKardeşim Kuleli Harbiyesininde 2 Sene Okudum 15 Temmuzda Darbe Girişimi İle okulumuz kapandı istersen daha fazla münakaşa edebiliriz
pekibanane umrumda mı
şimdi açıldı buyur dostumSunucu saat kaç gibi açılır merak ettim giremiyorum