Alımlar Bitti Hyena Networks | Mimar, Pluginer, Skripter | ALIMLARI AKTİF!

ZeyNNx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Mimar
  2. Diğer
Laaexb.png
Hakkımızda

Merhabalar, Unturned oyununda kendimizi kanıtlayıp Minecraft sunucusu açmaya karar verdik. Büyük yatırıımlar ve büyük emek ile bomba bir sunucu açmaya karar verdik. Fakat büyük sunucu açıcağımız için aramıza harika insanlar arıyoruz. Sizlerde aramıza katılmak için Discord'dan şahsi hesabıma arkadaşlık isteği yollayıp ulaşabilirsiniz. Alımlar için herhangi bir şekilde yaş sınırı yoktur. Sadece Minecraft yapı yapma hakkında bilgilerinizin olması veya Pluginler veya Skriptler ile aranızın az da olsa iyi olması yeterlidir. Ekstra olarak herhangi bir şekilde form atmanıza gerek yoktur. Harita çalışmalarına VDS sunucumuzda yapmaktayız herhangi bir şekilde lag olmamaktadır. Plugin ve Skriptler'i de aynı şekilde VDS sunucumuzda denemekteyiz.

ZeyNИ ゲン#6367

Vakanna87

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 174640Hakkımızda
Merhabalar, Unturned oyununda kendimizi kanıtlayıp Minecraft sunucusu açmaya karar verdik. Büyük yatırıımlar ve büyük emek ile bomba bir sunucu açmaya karar verdik. Fakat büyük sunucu açıcağımız için aramıza harika insanlar arıyoruz. Sizlerde aramıza katılmak için Discord'dan şahsi hesabıma arkadaşlık isteği yollayıp ulaşabilirsiniz. Alımlar için herhangi bir şekilde yaş sınırı yoktur. Sadece Minecraft yapı yapma hakkında bilgilerinizin olması veya Pluginler veya Skriptler ile aranızın az da olsa iyi olması yeterlidir. Ekstra olarak herhangi bir şekilde form atmanıza gerek yoktur. Harita çalışmalarına VDS sunucumuzda yapmaktayız herhangi bir şekilde lag olmamaktadır. Plugin ve Skriptler'i de aynı şekilde VDS sunucumuzda denemekteyiz.

Merhaba Adım Mustafa oyun ismim ise Vakana , 15 yaşındayım yaklaşık 1 yıldır sınıf arkadaşım son oyuncunun builderi beni builde başlatmasından beri build yapıyorum , arkadaşımla çokça spawn , lobi , terrain yaptık . komut bilgimin yeterli olduğumu düşünüyorum,Karantinadan dolayı 12 saat kadar aktif olabiliyorum.Mikrofon açarım discordum var ayrıca dijital tasarımları da yapabilirim 4 aydır photoshop kursuna gidiyorum.Discord:Vakanna#6310 bana ulaşabilirsiniz. teşekkürler:)