Altın 1.21.11 Tabanlı Metin 2 Tarzı MMORPG SURVIVAL +300 Adet Özel Büyü TL ÖDÜLLÜ TURNUVALAR | gmr.mc4fun.net

dhizek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuda Hile olan herkese aynı işlem yapılıyor. 2 kişiyi sevmediği dediginiz 50 kişinin aktif olduğpu bir sunucuda 2 kişi geri kalan 40 kişi tarafından sevilmiyorsa sizce sorun 40 kişide mi 2 kişide mi?
Sunucunun huzurunu bozan herkes sunucudan uzaklaştırılır rütbesi yetkisi veya yatırdıgı para önemli değil sorgusuz sualsiz uzaklaştırılır.

kim nefret ediyormuş benden ? oyuna gelen herkese yardımcı olmaya çalışan ve olan da birisiyim. Ayrıca bi soru daha sormuştum."Eğer itirazın var ise discordda ticket açabilirsin" demiştin bana. Açtım fakat saniyeler geçmeden ban attınız. Neden ?

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Sistemlere birkaç tane daha eklerseniz ve mapleri geliştirirseniz harika bir sunucuyu dahada harika yapabilirsiniz :kalp:

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Sistemlere birkaç tane daha eklerseniz ve mapleri geliştirirseniz harika bir sunucuyu dahada harika yapabilirsiniz :kalp:
Yakında sunucumuza rework adı altında büyük bir bakım yapılacaktır ve güzel sistemler eklenecektir güzel yorumunuz için teşekkürler iyi ki varsınız :asık:

lolitsalexibald

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı hayata kalma sunucuları gibi ulan markete koyam 4 5 sp oyunda bulunması imkansız olsun parayı kırayım degilde neredeyse her sp yi 1 tl yatırmadan en üst seviyelere gelebileceginiz sunucu

Shozem

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
konu tasarım başlıgı güncel degil sadece lobiye 1.8 ile giriş yapiliyor survival sadece 1.15.2 ile giriş yapiliyor