Altın Play.MINEPRIMENW.COM | TÜRKİYENİN İLK PVE FACTIONSU | Sayısız Patronlar / Güç Taşları / Zindanlar / Yetenekler / Özel Büyüler / Maskeler /

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
MINEPRIME Factions Remastered çok yakında açık betada! Beklemede kalın. Açık betada oynayıp değerli hediyeler kazanmak için sizi discordumuza bekliyoruz! discord.me/mineprimetr !

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beta Güncelleme V 0.5:
Lanetli kazma oyuna eklendi! Başlangıça V8 halini alabilir veya /warp Edit e giderek V10 halini alabilirsiniz.
Bu kazmaları tamir edemez, takaslayamaz, yere atamaz ve depolayamazsınız.

Play.MINEPRIMENW.COM

ibokars

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gerçekten başarılı bir sunucu fakat lanetli kazmanın kırılma şeyi değiştirilmeli yoksa çok uğraştırır hani kapalı betada yaklaşık 30-60 dakikada v10 lanetli kazma aldım 4 5 dakikada kırıldı moralim bozuldu

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beta Güncelleme V 0.5:
Lanetli kazma oyuna eklendi! Başlangıça V8 halini alabilir veya /warp Edit e giderek V10 halini alabilirsiniz.

Play.MINEPRIMENW.COM
gerçekten başarılı bir sunucu fakat lanetli kazmanın kırılma şeyi değiştirilmeli yoksa çok uğraştırır hani kapalı betada yaklaşık 30-60 dakikada v10 lanetli kazma aldım 4 5 dakikada kırıldı moralim bozuldu
Full sürüm açılmadan şimdi düzeltiyorum. En azından biraz daha idare etsin o kazma. Teşekkür ederim yorumun için!

Bugün saat 20:00'da full sürüm açılacaktır. Sunucu taptaze sıfırlandı ve sizleri bekliyor!

NoRespect

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beta Güncelleme V 0.5:

Play.MINEPRIMENW.COM

Full sürüm açılmadan şimdi düzeltiyorum. En azından biraz daha idare etsin o kazma. Teşekkür ederim yorumun için!

Bugün saat 20:00'da full sürüm açılacaktır. Sunucu taptaze sıfırlandı ve sizleri bekliyor!
Heyecanla bekliyoruz.