Aga para yokbama aldiigm parali 3 op skyblock plugin laketim vsr ekle konsuuruz belki par@ gonderirim Kertenkele#5082Ortak aramaktayım kendi sunucuma +10 oyuncu geleceği olan bir sunucudur ortak aramaktayım Discord linki bırakarsanız iletişime geçiceğim sizle20-30 tl teklif eden kişiler lütfen mesaj atmasın !
haha beni güldürüyorsun çocuk adam plugin paketim var ve açtığım sunucu sıradan bir skyblock faction sunucusu değilAga para yokbama aldiigm parali 3 op skyblock plugin laketim vsr ekle konsuuruz belki par@ gonderirim Kertenkele#5082
Dostum inanmıyorsanız atam pl paket bakinizhaha beni güldürüyorsun çocuk adam plugin paketim var ve açtığım sunucu sıradan bir skyblock faction sunucusu değilplugin paketi sıfırdan kendim topladım seninkilerine bin basar
dostum pl paketine ihtiyacım yok eğer istersen yinede düşünmek al dcm den ekle IdeasNeverDie#2818Dostum inanmıyorsanız atam pl paket bakinizbe yasim 16 inamiyorsan dc aesli gel ama yarin gece bugun
aga ben burak dc de engelimi kaldırDostum inanmıyorsanız atam pl paket bakinizbe yasim 16 inamiyorsan dc aesli gel ama yarin gece bugun
kaldırdım dostumaga ben burak dc de engelimi kaldır
kaldırdım dostuminş bulabilirsin beni