Server kuracak kişiye sponsor

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Ortak
  2. Admin
Merhabalar
Tutucağına inanacağı survival server kuracak kişinin maddi bölümünü karşılıyorum
isim:
discord:
server hakkında bir kaç bilgi:

SıkıntıY0k

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
isim: Ateş
discord: Fatih#3397
sunucumuz önce survival olacak daha sonra huba doğru ilerleticem kendim java ve c# dilleri biliyorum client tasarımı grafik tasarımı site tasarımı sıkıntısı yaşanmayacaktır ayrıca reklam olarakta 20 tane youtuber arkadaşım var 100 k üstü ve 10 k üstü birçoğu.

AliKAynakk

Yalnızlık mı? Kralı bende...
En iyi cevaplar
0
isim: Ali
discord: Bytemi#5772
Tamamen egzotik ve diğer sunucularda barınmayacak özel balık tutma, hayvan otlatma, çiftlik, tarım, mevsimler, krallık ve aklınıza gelebilecek bir sürü esrarengiz ve egzotik sistemler içerecek ve 5 senelik deneyimimle ortaya çıkacak olan bir sunucudur. Şu anda aktif olup paket yapımı için 2gblik küçük ram miktarında çalışmalar yapılmaktadır.

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
isim: Ali
discord: Bytemi#5772
Tamamen egzotik ve diğer sunucularda barınmayacak özel balık tutma, hayvan otlatma, çiftlik, tarım, mevsimler, krallık ve aklınıza gelebilecek bir sürü esrarengiz ve egzotik sistemler içerecek ve 5 senelik deneyimimle ortaya çıkacak olan bir sunucudur. Şu anda aktif olup paket yapımı için 2gblik küçük ram miktarında çalışmalar yapılmaktadır.
Furkan A.#2179