Yardım Geçersiz Oturum Sorunu

factoryreset

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8.2
Arkadaşla hamaciden ne yaprsak yapalım giremedik, false true vs her şey, güvenlik duvar fln. Olmuyor yardım edin napalım.

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
server.properties içerisinden "online-mode: true" olan kısımı "online-mode: false" olarak düzeltin ve kaydedin ardından sunucunuzu yeniden başlatın. Geri dönüşünüzü bekliyorum.

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Bu ayarı yapmadan önce sunucunuzu durdurun. Ayarı harfiyen tekrar yapın. Dosyayı CTRL+S yaparak kaydedin ve sunucuyu başlatın.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Kendi bilgisayarınızdan açmanız durumunda da adı sunucu oluyor. Hamachi'de ikinizde birbirinizi yeşil olarak görüyor musunuz yoksa mavi olan var mı?

factoryreset

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kendi bilgisayarınızdan açmanız durumunda da adı sunucu oluyor. Hamachi'de ikinizde birbirinizi yeşil olarak görüyor musunuz yoksa mavi olan var mı?
şimdi tekrar denedik arkadaş serveri açtı ben girdim ama zombiye fln vuramıorum ikimizde yok gözüküryoruz onun serverinda sadece blok kırabliyorum

o hamacide mavi nolduki

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Minecraft ile değil bağlantı ile sorununuz var. İkinizinde bağlantısı doğrudan mı? Mesela telefon internetiyle bağlanıyorsanız bu sorunu yaşayabilirsiniz.

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
Hamachinin eski bir sürümünu yükleyip yenisine güncellemeyi deneyin, hamachiyi silip tekrar yüklemeyi de deneyebilirsiniz.