Yardım 25565 portunda açmak zorunlumu

lokyrius

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
minecraft için server açacağım server için kendi bilgisayarımı kullanacağım 4gb ram 20mbps upload var. fakat port açma kısmında 25565 portunda açmak istediğimde modem arayüzü kabul etmiyor ama 80 portunda falan açabiliyorum. bu yüzden aklıma bir soru takıldı 25565 portunda açmak zorunlumu? yardım ederseniz hayat kurtarırsınız.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Herhangi bir porttan açmak zorunlu değil, modemininzin izin vermemesi değişik geldi, güvenlik duvarı ya da modem ayarlarından olabilir. Güvenlik duvarından mı modemden mi olduğunu anlamak için internette ikisi içinde arama yapın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu site bu linkte minecraftta port açmak için rehber sunmuş, çeşitli oyunlar ve modemler için rehberler mevcut bu sitede.

Andrella

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
minecraft için server açacağım server için kendi bilgisayarımı kullanacağım 4gb ram 20mbps upload var. fakat port açma kısmında 25565 portunda açmak istediğimde modem arayüzü kabul etmiyor ama 80 portunda falan açabiliyorum. bu yüzden aklıma bir soru takıldı 25565 portunda açmak zorunlumu? yardım ederseniz hayat kurtarırsınız.
Hayır zorunlu değil