lolitsalexibald
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Siz ne düşünüyorsunuz? acıkcası cok kötü olmuş itemler aşırı dengesiz,market dağınık Her zaman dedigim gibi oyun artık bildigin anime olmaya başladı tencent kurutu oyunu.
Guc dengesine birsey diye bilirmisin ?zoe yuumi çıkınca oyun disney oldu dediniz, yıldız muhafızı kostümleri çıkınca oyun anime oldu dediniz bunları salın artık oyunun bir şeye dönüştüğü yok
rekabet olan hiçbir oyunda denge diye bir şey yok, bazı şampiyonların laning safhası güçlü (pantheon örneğin) ama late gamede oyundan düşüyorlar. takım bazlı bir oyun bu, birlikte çalışılırsa en dengesiz şampiyon bile alt edilebilirGuc dengesine birsey diye bilirmisin ?
Bir zat deneyimleyip goruyorum yillardir Kassadin,master,diana,voli gibi herolar 5 6 kill alinca durdurulamiyor artik 5 kisi daliyoruz gene tek basina kesiyor.rekabet olan hiçbir oyunda denge diye bir şey yok, bazı şampiyonların laning safhası güçlü (pantheon örneğin) ama late gamede oyundan düşüyorlar. takım bazlı bir oyun bu, birlikte çalışılırsa en dengesiz şampiyon bile alt edilebilir
yıllardır master yi mainim, bir kişinin hourglass kullanması benim oyunumu bitiriyor, her şeyin bir counterı varBir zat deneyimleyip goruyorum yillardir Kassadin,master,diana,voli gibi herolar 5 6 kill alinca durdurulamiyor artik 5 kisi daliyoruz gene tek basina kesiyor.